- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БИ ЛИ?
Та значи въпросът ми е такъв,според вас може ли да се забременее,ако момчето се изхварлило например на стомахчето на момичето и после след 10 секунди вземе от спермата с пръсти и разтърка по нея и вкара с пръсче вътре във вагината,моля ви отговорете!![]()
![]()
![]()
А бе, миличък .. какви са тези глупости ... Кой ще тръгне да прави подобно нещо?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
че аз го направих и ме е страх,затова питам
И как ти хрумна да го направиш?!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ми от голяма възбуда и от интерес,но сега наистина ме е страх да не съм загазил,според теб?
Общо взето , това което не сте искали да стане (ако сте ползвали презерватив ) - а тъкмо - ПРЕКЪСНАТ ПОЛОВ АКТ, твойта ръчичка е пратила всичкото това старание на вятъра....
Equality For All !
Може, да. Онази ти работа за това цели да вкара семената течност вътре, ти пак си го направил, само че с пръст.може ли да се забременее
Абе момко нали целта е да не забремене ти с к'ъф акъл го напави това
Възбуда викаш ама аз до сега не съм чувала някой да е затъпял от това, а ти си постъпил тъпооо.
На въпроса ти- може, да![]()
Много му е....Първоначално написано от baby_bitch
Много му дадеПървоначално написано от baby_bitch
хех не видях че си го написал мислим еднаквоПървоначално написано от sScream
![]()
Ако темата не е ебавка - да, може.
Искрено се надявам да е ебавка щото започвам да се отчайвам все повече и повече от днешната младеж![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
абе кфо баламосвате момчето...
мн ясно че НЕ
сперматозоидите като опитат въздух и им изчезва оплодителната способност![]()
лол ... глупости бая си живеят дажеПървоначално написано от viktorious
![]()
в случай,че сперматозоидите попаднат в кислородна среда не може да има оплождане.МОже да забременее само,ако сперматозоидите попаднат директно вътре във влагалището при проникване!
Руса кукличка
+1Първоначално написано от Геша
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
az sa6to znam 4e spermaTOZOIDITE LED 2-3 SEC VAV VAZDUH UMIRAT TAKA 4E NQMA STRA6NO
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
![]()
Да,ама неговите сперматозоиди може да са от безсмъртните.
![]()
![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Абе, извинете, ама във вас какво мислите, че има бе? Вакуум? И няма кислород? Акъл малко така имате ли? Умирали били те при кислородна среда... чули-недочули.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Що не вземеш да провериш лично.Първоначално написано от angelcheeee_93
И да не забравиш да кажеш после как си кръстила малкото.
+2Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Мисля че са заченали новия Дънкан МаклаудПървоначално написано от sexkiss
![]()
![]()
А и само на мен ли ми направи впечатление че не се е изпразнил на корема на момиочето ан стомаха и.