- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БИ ЛИ?
procheti temata "prekasnat polov akt",ama koi nenormalnik shte pravi takova neshto,che napravo da se izprazni v momicheto sled kato posle pak shte paha spermata v neq!!!Първоначално написано от laqn
![]()
Че какво се очудваш толкова, че се е изпразнил на стомаха й. Възможно е...Първоначално написано от Digger
ако са правили орална любов и си е натикал "атрибута" малко по-навътре от колкото трябва...
![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Да бе хаха глупости, от къде тогава се взима сперма за банките? Те минават и през въздушен контакт преди да се замръзят и пак вършатработа.Първоначално написано от angelcheeee_93
Аз съм за това, че е почти невъзможно да се забременее по този начин. Нали сте много отракани (някои) и ми спорите, че само по време на овулация може да се забременее, сега плашите момчето, че ще става татко ...![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Може да.
Е,тези интерес и възбуда ще ти струват скъпо...сперматозоидите не умират ей така от кислорода.Дори да не си направил "белята" пак ще си останеш на тръни докато не дойде времето за мензис на момичето.Стискам палци да не си сгафил...![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Има такъв вариант, когато на момичето след половия акт му идва цикълът (и то се успокоява), но на следващия месец може да не му дойде.
Незнам дали се изказах правилно, но който ме разбрал - разбрал![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Първоначално написано от ubuntu
Знае ли човек. Може да ни е набор![]()
Ако приятелката ти ти се обади в близките дни се считай за татко---
А дано не си я оплодил и това да ти е за урок![]()
говорите за тях се едно са...,.,де да знамПървоначално написано от SMoKe_BoY
голи охльови
![]()
![]()
![]()
поне на мен така ми звучи![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
Не, не съм би...
По темата, не мисля, че е станало нещо
Да, може да забременее![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
баси идиота можеше напрао в нея да свършиш и после пак да питаш дали не е станало нещо и изобщо на колко си щом задаваш такива въпроси не ти време за секс......... порасни малко и почети нещо повече
Ем аз мисля ,че също може да забремене.
Ама това е много первезно да и се изхвърлиш на стомаха и после с пръст да и вкарасх спермата в нея.
Какъв е смисала тогава да се изхварляш извън нея?
Първоначално написано от Digger
d1nk1n maklaudbezsmartniq spermatozoid
i moje li da ima tolkoz tapi hora az ne sam pravil sex i znam 4e vav vazduxa spermatozoidite prodaljavat da jiveqt vie pak kak izmislixte 4e umirat
PP: pozdravi na malkiq d1nk1n
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata
Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...
Много ясно ,че може...Кой луд ще направи подобно нещо.
Пс: Преди да правите нещо , се запознайте с темата,щот от голямо любопитсво човек най-си пати.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Ае, вие луди ли сте...няма ли за вас нормални забавления...бахти тъпотиите...Ако вземел с пръстче, другата пък дегустирала на брат си спермата...с всеки изминал ден се убеждавам, че тая страна не върви на хубаво![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!