.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Да го заговоря ли или да изчакам

Здравейте за пръв път пиша нещо такова в някой форум
    Въпроса е там, че отскоро харесвам едно момче, което е с година по- малко от мен, но е много готино... Познавам негов приятел, с който сме учили преди това в едно училище. И го питах за това момче. След това той му каза, че го харесвам Оттогава мисля, че започна да ме гледа повече... Писах му СМС, но никакъв отговор... |( и това момче продължава да ме гледа... не се се запознавали... просто ме е срам да го заговоря... общо взето е това бих искала някакъв съвет по отношение на това какво да правя дали да го заговоря или да изчакам още да видя дали той ще направи първата крачка Една приятелка ми дава съвети по принцип, но бих желала още някое мнение по въпроса това е от мен благодаря за отделеното внимание

Т.7
    swords1010

ponqkoga ne pre4e ti da napravi6 parvata kra4ka. pak i nm li skype tui onui da si pi6ete tam ili dr vazmojnost e da nakara6 priqtelq si da vi zapoznae ili da govori s nego
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

щом знае че го харесваш и не прави нищо има няколко варианта:

1. срам го е да ти каже че е споделено
    2. не те харесва
    3. обмисля

аз бих ти дал следния съвет - отиваш при него насаме или по някакъв начин му предлагаш да излезнете. там го питаш каквото искаш да знаеш и горе долу ... би трябвало да намериш достатъчно отговори

но знам ли...
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

из4акай-ти.си.направила.достатъ4но. поред.мен
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен
    пфф и къв е бил смисъла приятеля ти да казва на момчето че го харесваш?! тва е супер тъпо и безсмислено! според мен тва момче може и да го е срам, се пак е по-малък... ддз, така и така си почнала, поне карай докрай пък квото стане отиваш ,запознавате се, лафите си малко ,взимаш му скайпа и го почваш
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Ами..Това ,че си по голяма да не ти пука..Аз повечето ми връзки са били с по-големи момичета..

Ъъ.. защо пък ти да го заговаряш..Това е негова работа..Остава и цветя да му подариш...
    Ако има нещо към теб, той ще те намери
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Не ти е отговорил на смс-а, но все пак те наблюдава. Това е знак, че не му е безразлично. Може би е от по-притеснителните и го е срам да направи първата крачка. Ти така и така вече си се престрашила със смс-а, защо не опиташ да се запознаеш с него и да поприказвате ? Няма какво да губиш в крайна сметка - той вече знае, че го харесваш
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Оффф Благодаря хора Като че ли ми вдъхнахте повече кураж Така или иначе сте прави Нямам какво да губя.. Но както обикновено... сега ще съм готова да се запознаем и като го видя... оффф ще се постарая Благодаря ви

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    из4акай-ти.си.направила.достатъ4но. поред.мен
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    отиваш запознаваш се ... уговаряте си среща ... ся имай малко фантазия така не става ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Първо се запознайте. Най-добре е чрез общия ви приятел. Излезте в компания, опознайте се. Още не сте се запознали, пък го харесваш. Доста несериозно звучи това. Все пак той може да се окаже не такъв, за какъвто го мислиш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    In Your Dreams...
    Дам, защо ти не го заговориш? Мисля, че няма от какво да те е срам.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Според мен може и да не те харесва щом не те заговаря..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ми докато отивах до стола в училище едно момиче беше се затърчала такава като Ивет Лалова . И такава не гледа къде тарчи и аз бех се отплеснал някакъв и се блъсна в мен такава.Поля ми ризата със сок извини се такава и аз такъв няма проблем такъв и как се казваш,Непохватнице такава . Само пример давам.Ми,ако пътувате с рейса на спирката стои такава ако е при тебе измъмри такова,че ти е студено или пък "бахти студеното време" и т.н. Начини за запознаване колко щеш.Ако искаш още ЛС
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Оххх, едва в петък успях Ами стана така, че отидох при моя приятел и още преди да бях казала " някой ден трябва да ни запознаеш" и той го викна, каза "запознайте се" и ние се запознахме... и такам а между другото мислех, че сърцето ми ще изхвръкне, но то си стоеше мирно Благодаря за куража, който ми вдъхнахте Супер сте

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    пфф и къв е бил смисъла приятеля ти да казва на момчето че го харесваш?! тва е супер тъпо и безсмислено! според мен тва момче може и да го е срам, се пак е по-малък... ддз, така и така си почнала, поне карай докрай пък квото стане отиваш ,запознавате се, лафите си малко ,взимаш му скайпа и го почваш

Абсолютно подкрепям

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nekaf

2. не те харесва
    3. обмисля

аз бих ти дал следния съвет - отиваш при него насаме или по някакъв начин му предлагаш да излезнете. там го питаш каквото искаш да знаеш и горе долу ... би трябвало да намериш достатъчно отговори

но знам ли...

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Цитирай Първоначално написано от nekaf

2. не те харесва
    3. обмисля

но знам ли...
    всъщност мисля, че изпитва нещо към мен, но не мога да съм 100% сигурна

Супер фен Аватара на lyfche
    изчакай

Ами според мен...е нормално и него да го е срам..или да не се чувства сигурен!!За това давай... той как реагира като се запознахте...има ли някво подобрение?! или си е същото?

Цитирай Първоначално написано от roni4kaa
    Ами според мен...е нормално и него да го е срам..или да не се чувства сигурен!!За това давай... той как реагира като се запознахте...има ли някво подобрение?! или си е същото?
    ами мисля, че да между другото му писах в петък вечерта ..... има ЛЕК напредък..... поне кликна

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Заговори го. Ако ти обърне внимание - продължавай натам, ако не....опитай пак и спирай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си