- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ няма да е излишна..;]
Еми движа се в една компания с още 6 момичета,но на една от тях никога не съм имала доверие и не съм я харесвала като човек.Също така не съм го криела от останалите,тя също го знае.Така като другите искаха тя да остане с нас,аз се примирих,но никога не съм я считала за "приятелка".Ето обаче минаха години и при всеки път когато ние си споделяхме тя мълчеше и се правеше на "божа кравичка".Мина време и време а тя е помнила всички тайни...И защо мръсната повлекана да не иде и да не разкаже на момчетата за нашите тайни.Естествено аз много се ядосах.Както и две от приятелките ми.Други две обаче застанаха на страната на другото момиче и не защото я харесват или нещо такова.щото нея никой не я харесва,а незнам и аз защо.Може би от съжеление...Вчера стана боя.Тя дойде при мен и ми каза "И... говоря ти истината не съм казвала нищо,не съм клюкарила".Ние имахме доказателства и бяхме много ядосани и както се досещате след даскало я хванахме и...Обаче другите две застанаха на нейна страна.Не сме скарани с тях,но не ги чувствам същите приятелки.Незнам но ми е много тежко да приема че най-добрите ми приятелки ми обърнаха гръб.Много ми е трудно да го осъзная.Онова тъпо същество обаче знае как да си отмъсти за боя и отиде да се зарибява с момчето което харесвам.Той няма да и обърне внимание,щото сички и се подиграват и я имат за супер проста дето е 7 клас и не знае колко е 2.2...мноо е проста наистина.Знам че със зарибявката и няма да се стигне до никъде,ама ми е мноо гадно вътрешно,макар да не го показвам пред никой.От 1 месец насам станах много злобна,обаче разбрах че да се уцелее в тоя тъп град и в тва тъпо даскало тряа да си нахален и да мачкаш...Грозно е да гледаш как момичета се бият обаче утре пак искам да я бия.Казах и да не ходи при тва момче което харесвам но тя не ме послуша и мисля че продължава да издава тайните ни...Мисля да я пребивам многократно,докато се научи да уважава приятелите си и да не е такава предателка.Вие как мислите?
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Нали си чувала израза "Прителите са до време"?Сама си прави изводите!В днешно време хората са такива,че днес ти е приятел, утре те предава по най-долния начинПросто опитайте да се изясните с нея (а и с другите 2) по мирен път.Кажете си кой какво мисли и какво толкова му тежи и вероятно ще се разделите на групички - едната с това момиче и другата-ти и останалите.
Честно да ти призная винаги съм смятала,че повече от двама-трима човека трудно биха били най-добри прители,още повече пък и момичета.
"Мисля да я пребивам многократно,докато се научи да уважава приятелите си и да не е такава предателка." - а това е прекалено според мен!Все пак хора сме,а не животни,че да се бием!И да я биеш и да не я биеш като е такава няма да промениш много нещата,най-много да станат още конфликти.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
mdaa napalno sam saglasna az ako bqh na tvoito mqsto to4no tva bih napravila =D>Първоначално написано от gia_sena_mono
Нали не си вярвала, че всичките 4-5 момичета (или там колкото сте общо) ще си бъдете цял живот неразделни и добри приятелки, и че нито една няма да се издъни някъде или няма да отмъкне нечие гадже ?Както казаха - приятелите са до време. Но и ти сама си си виновна донякъде, защото хем казваш, че никой не я харесва, ти самата не я харесваш, а в същото време си й споделяла разни неща. Защо изобщо сте излизали заедно след като не я харесвате ? Как можете да наричате човек, когото не одобрявате "приятел" ?
С бой нищо няма да оправиш. Нито тя ще спре да прави простотии, нито ти ще спечелиш. Най-малкото тя вече е успяла да ви обърне една срещу друга... Просто я игнорирай. Ти й обръщаш внимание, тя вижда, че те дразни и за това продължава. Ако я игнорираш и види, че не те вълнуват нейните глупости и това къде какво казва сама ще спре.
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Това не е вярно, приятелите са до гроб, познаните са до време, проблема е ,че може и никога да не намерим приятели... всъщност това зависи кой какъв смисъл влага в думата "приятел"... а по темата малко... с бой наистина нищо не се оправя, просто подмини и отстъпи, както е казал поетът "всичко се връща" .. което съм го изпитал и знам как е от опитПървоначално написано от gia_sena_mono
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Не с бой, но намери как да я нараниш супер много, за да си го върнеш.Да, не е хубаво да си отмъщаваш, но тая куч*ка си го заслужава!!А ако разчиташ на Господ да й го върне считай, че само ти си пре*баната
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не прави лапешки работи.. "Отмъщението не връща изгубеното"