- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгубих го ;(
Просто имам нужда да споделя.........С въпросното момче се познаваме от години нз колко вечеТой е най-добрия приятел на брат ми...преди около година започнах да излизам с тяхната компания и мн яко си изкарвахме...Както и да е .тоя човек го имам за мн близък и мн си го увачавам и мн го обичам той БЕШЕ най-добрия ми приятел
преди около два месеца между нас започна да става нещо...накратко-зарибявахме се(той си има приятелка от 2 години) минаха няколко седмици и една вечер той най неочаквано ми каза ОБИЧАМ ТЕ и аз го попитах как а той ми каза че не само като приятелка и ме харесвал още преди да тръгне с гаджето си,аз просто не го очаквах и реагирах мн станно но не му казах нищо..след няколко дни му писах че и аз го обичам и че искам да сме заедно...и така нищо мина почти месец откакто не се бяхме виждали и един ден в даскало приятелката му искаше да говорим-тя знаеше всичко за нас някой й беше казал но не беше той и така пита ме дали е вярно и аз и казах.Мислех че ще скъсат но още не са явно тя го обича прекалено мн а явно и той я обича щом е още с нея..миналата седмница му писах в скайп щото видях че имаше такожа плачещо и пишеше разни глупости а той ме блокира.звънях му мн пъти но той не и вдигаше-накрая вдигна един негов приятел и ми каза не го търси повече
.Не мога да го рабера каза че ме обича а е с нея.Той е единсвенотот момче на което съм казвала обичам те и наистина е така искам да съм с него бих дала жсичко за него
А най много ме е яд че нищо няма да е както преди жече дори не си говорим не се виждаме а имам нужда от него дори и само като приятел и нищо повече Но мисля че на него не му пука за мен щом направи всичко тоеа
![]()
![]()
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...