- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ няма да е излишна..;]
Еми движа се в една компания с още 6 момичета,но на една от тях никога не съм имала доверие и не съм я харесвала като човек.Също така не съм го криела от останалите,тя също го знае.Така като другите искаха тя да остане с нас,аз се примирих,но никога не съм я считала за "приятелка".Ето обаче минаха години и при всеки път когато ние си споделяхме тя мълчеше и се правеше на "божа кравичка".Мина време и време а тя е помнила всички тайни...И защо мръсната повлекана да не иде и да не разкаже на момчетата за нашите тайни.Естествено аз много се ядосах.Както и две от приятелките ми.Други две обаче застанаха на страната на другото момиче и не защото я харесват или нещо такова.щото нея никой не я харесва,а незнам и аз защо.Може би от съжеление...Вчера стана боя.Тя дойде при мен и ми каза "И... говоря ти истината не съм казвала нищо,не съм клюкарила".Ние имахме доказателства и бяхме много ядосани и както се досещате след даскало я хванахме и...Обаче другите две застанаха на нейна страна.Не сме скарани с тях,но не ги чувствам същите приятелки.Незнам но ми е много тежко да приема че най-добрите ми приятелки ми обърнаха гръб.Много ми е трудно да го осъзная.Онова тъпо същество обаче знае как да си отмъсти за боя и отиде да се зарибява с момчето което харесвам.Той няма да и обърне внимание,щото сички и се подиграват и я имат за супер проста дето е 7 клас и не знае колко е 2.2...мноо е проста наистина.Знам че със зарибявката и няма да се стигне до никъде,ама ми е мноо гадно вътрешно,макар да не го показвам пред никой.От 1 месец насам станах много злобна,обаче разбрах че да се уцелее в тоя тъп град и в тва тъпо даскало тряа да си нахален и да мачкаш...Грозно е да гледаш как момичета се бият обаче утре пак искам да я бия.Казах и да не ходи при тва момче което харесвам но тя не ме послуша и мисля че продължава да издава тайните ни...Мисля да я пребивам многократно,докато се научи да уважава приятелите си и да не е такава предателка.Вие как мислите?
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.