- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никога ли няма да го забрава ? ..
еми започвам .. бяф влюбена в едно момче никога не сме ходили, но си казвахме че се обичаме .. след няколко месеца 3-4 .. той ми разби сърцето и ми каза, че пак е започнал да харесва една от най-добрите ми приятелки, но както и да е .. два месеца аз неможех да го забравя, но след това започнах да харесвам едно момче за кратко и мислех че съм го забравила .. след като ми разби сърцето го виждах и просто се сещах каква болка ми причини и още ми боли .. и днес го видях тъй като сме в едно даскало, но сме в различни смени (whew) .. и когато го видях както винаги ми се стъжне защото не исках да го виждам и нищо нали всъщност ми беше приятно да го видяслед това го поздавих и като се прибрах и започнах да мисля за него, защото мисла че не съм го забравила .. говора че той за мен е всичко .. голямата ми любов и е перфектен ..
знам че винаги ще си мисля за него защото наистина много го обичах .. и той можеше да накара едно момиче да се чувства единственно .. еми просто исках да споделя, защото много се измъчвам
![]()
![]()
![]()
![]()
вие.защо.не.сте.тръгнали![]()
а.до.забравянето-стига.да.имаш.силно.желание .и.воля.ще.стане-от.ли4ен.опит.ти.казвам![]()
но.пък.напълно.сиг.ли.си.4е.н яма.как.да.станат.нещата-аз.трудно.оставям.това.коет о.искам-за.теб.незн![]()
I can't stop myself from loving you <3
ami probvai se moje da se polu4i ne6to imai nadejdanamekni mu 4e ima6 o6te 4uvstva kum nego a do tova da go zabravi6 napulno sum suglasna s cinderella_gugutka +1 :P
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
не мога да го забравя ..![]()
проблема е че наистина той за мене е ангел просто беше перфектен, мил .. всичко .. но нз той дали харесва мойта приятелка и за това не искам, защото не бих искала същата онази болка, която ми причини и въпреки това никога не съм го мразела ..
emi za6to primerno ne se vidite ili pak mu vzemi skype da si pogovorite.Pitai go za kakvo go e kazal a posle se darji kato tapak i za kvo zapo4va ne6to kato nqma da go dovar6i, vse pak kato ti e kazal 4e te obi4a ti e dal prazni nadejdi!!!Първоначално написано от mims-vd
Emi izvinqvai ama e bahti idiota... pravi si sama izvodite.
mn mraza takiva mom4enca Qvno za nego si bila samo edno razvle4enie,zapalvane na vremeto,a kato e vidql 4e izpitva6 ne6to kam nego kvo li si e kazal "taq sega mi padna 6to da ne si poigraq malko s neq"...i izvednaj savsem slu4aino haresva tvoqta fr... a be prosto... NE MISLI ZA NEGO...ZABRAVI GO
uspeh mila![]()
Болката ще намалее с времето, но никаго няма да забравиш нито него, нито това, което ти е причинил по простата причина (ти я каза), че ти е бил голямата любов![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
v momenta i az prejivqvam po4ti sy6toto i mi e mn gadno, no v4era sre6nah edno mom4e i sega mislq samo za nego. vs 6te mine s vremeto, prez koeto ste razdeleni, za6toto kolkoto i banalno da zvu4i "vremeto lekuva vs"![]()
![]()
ако имаш силна воля , ще го забравиш![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ne s trevoji 6e go zabravi6,kakto az po4ti po4nah da zabravqm,edno mom4e,koeto obi4am ot 4god ,4e i pove4e,taa blagodarenie na edno mom4e i se nadqvam,4e s negova pomosht 6e go zabravq izcqlo
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ами то има едно момче което когато видя просто толкова ме кефи говора много е сладък абе кефи ме .. е да не е същото което изпитвах когато виждах онзи защото онова си беше любов и вчера като го видях просто се сетох за него и като се прибрах разбрах че не съм го забравила и винаги когато влезне в скайпа и се сещам какво ми причини може би още ме боли защото адски го обичах а и ми беше първата любов .. а всички знаем че е много трудно да кажеш на някой ей така обичам те, но на него просто си ми идваше от вътре и всеки път когато го виждах просто нещо в мене ставаше и след това само се хилаи все ми казват че ми блестят очите
и наистина той направи част от живота ми просто незабравим, той ми показа хубавата страна на живота .. и все пак мс момиче продължавайте да пишете защото ми е много приятно да ви споделям
![]()
Еми като тръгнеш с някой, който те кефи ще го забравиш![]()
ami ot lichen opit ti kazvam che za da go zabravish purvo trqbva da poiskash da go zabravish i da ne se vkravash v razni filmi i predstavi za negoaz 2 god bqh vlubena v edno momche i vse si mechtaeh za nego i ne mi se iskashe i da se mucha da go zabravq i edin den si kazah: "iskam da go zabravq" prosto trqbva da imash mn volq i da go iskash ama naistina.
setish li se za nego premini kum nqkakva druga misul i taka vseki put kogato se setish za nego otkloni mislite si po nqkakuv nachin. e estestveno che v nachaloto shte e gadno no s vremeto shte zabravish za nego. pone taka beshe s mene
uspeh
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Явно не ви е писано да сте заедно. Всеки е минал през разочарованието на първата любов... Гадно е, но най-вероятно ще изпадаш и в по-неприятни състояния. С времето връзките ти ще се задълбочават, ще стават по-дълги и сериозни и след това ще те боли повече... Стана ти по-добре, нали?Не, не искам да кажа, че все така ще бъде, а че трябва да приемаш нещата по-леко и да не мислиш толкова за това момче. Дай всичко от себе си да го забаравиш и да си намериш друг. Още си малка, животът е пред теб. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
това че съм малка неозначава че не мога да обичам .. а и аз си знам че нищо няма да стане между нас дори да стане аз никога няма да приема защото не искам после пак да ми причини болка ..
не ти е проблема забравянето,а объркаността![]()
Явно е първата ти любов.. Ми моята беше на 12-3, така че... И наистина го обичах.Първоначално написано от mims-vd
По начина по който пишеш изглеждаш интелигентно момиче, следователно това че си на 14 не ти пречи да обичаш... Аз както ти казах, на 12 обичах за пръв път и то наистина силно. И за мен беше ангел, перфектен.. Все още мисля че този младеж няма грешка, освен че беше много сръдлив и само ми се сърдеше а аз само се молех... Бе както и да е.
Всичко се преодолява, от мен да знаеш ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз не казвам, че не можеш да обичаш. "За любовта граници няма". Просто по-натам ще имаш много по-силни чувства и не трябва отсега да се впрягаш толкова, особено при положение, че нещата не вървят и нямате бъдеще.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Какво си правила с таз клавиатура,бе моме таковаПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Хубави думи, ама тя ей сега ще си каже "Я да не се впрягам отсега, че после"Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Много вода има да изтече и след време ще осъзнае, че не си е струвало, че е трябвало по-малко да се вживява и т.н., ама нейсе...
На мен ми казват "Не си пилей нервите", "Не се вживявай", ама къв е чепа, след като несъзнателно пилея и чувства, и нерви. Не е като с копче STOP да престанеш. Също така човек не се усеща колко е вживян и дали е неадекватен и прочие, когато опира до чувства и емоции. Или айде, усеща се, ама трудно.Така че малко безсмислено.. тя сега едва ли ще си каже "О, я да не се впрягам аз".
По-добре би звучало да се примири че нямат бъдеще, то вживяванията ще си останат и мисля че знам кво й е. Както и да е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не се вживявам просто .. наистина много ми биши приятно с него и исках да споделя .. и винаги когато се сетя са него се усмихвам и се сещам как когато ми кажеше обичам те и просто сърцето ми искачашеи за това ме боли защото мамка му много го обичах а той после ми разби сърцето .. и колкото и да мисла сало за болката пак се сещам че тогава с него беше най хубавата ми част от живота .. и не се вживявам защото за него си заслужава .. малко са свестнити момчета като него .. той те разбира, той е мил и винаги ще ти направи щастлива .. точно като Ангел .. но дори да ми се отвори някаква възможност зо него никога няма да стане с него .. защото ще хлътна много повече от преди .. тъй като много съм мечтала за него и после все пак някога ще трябва да спре това и пак да ми разбие той .. любовта на живота ми да ми разбие сърцето .. по добре не
и мс че ме разбирате
![]()
![]()