- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никога ли няма да го забрава ? ..
еми започвам .. бяф влюбена в едно момче никога не сме ходили, но си казвахме че се обичаме .. след няколко месеца 3-4 .. той ми разби сърцето и ми каза, че пак е започнал да харесва една от най-добрите ми приятелки, но както и да е .. два месеца аз неможех да го забравя, но след това започнах да харесвам едно момче за кратко и мислех че съм го забравила .. след като ми разби сърцето го виждах и просто се сещах каква болка ми причини и още ми боли .. и днес го видях тъй като сме в едно даскало, но сме в различни смени (whew) .. и когато го видях както винаги ми се стъжне защото не исках да го виждам и нищо нали всъщност ми беше приятно да го видяслед това го поздавих и като се прибрах и започнах да мисля за него, защото мисла че не съм го забравила .. говора че той за мен е всичко .. голямата ми любов и е перфектен ..
знам че винаги ще си мисля за него защото наистина много го обичах .. и той можеше да накара едно момиче да се чувства единственно .. еми просто исках да споделя, защото много се измъчвам
![]()
![]()
![]()
![]()