- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа, че нищо не може да стане между нас?
okaza se 4e edno mom4e me haresva ot nqkade 2 godini a pak az doskoro hodih mn dalgo s dr mom4e i vapreki 4e skasahme vse o6te go obi4am i ne mi se misli za novi vrazki pak i tova mom4e koeto me haresva az ne go haresvam molq kajete mi kakvo da pravq i kak da mu kaja 4e ne moje da stane ni6to mejdu nas bez da go naranq mnogobez podigravki pls
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
ми поговорете за да те рабере без това няма да се раминеш а ако искаш да се разминеш само трябва да го отбягваш тф е дота лошичкоГовори момиче
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Е какъв е проблема да му кажеш е това което каза тук на нас? По добре самата истина от колкото лъжата
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ami kaji mu 4e ne iska6 da go narani6 i 4e prosto nqma6 4uvstva kam nego a i mislq 4e ako tragnete a ti ne go haresva6 6te go narani6 o6te pove4e kato go laje6
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
еми.има.мн.на4ини.да.кажеш.н .някого.4е.не.го.харесваш(ил и.да.му.намекнеш)
1-говориш.му.непрекъснао.за.н якво.др.мом4е-той.да.види.4е.си.падаш.мн.по .друг
2-говориш.му.непрекъснато.ко ко.добър.пр.го.4увстваш.или. 4е.го.4увстваш.като.брат
3-директно.му.го.казваш
I can't stop myself from loving you <3
Много повече боли от неизяснени отношения,лъжливи обещания и т.н. от колкото от истината...Просто му кажи така както е...Така или иначе ще го заболи...Поне не храни празни надежди....
prosto ve4e mi se e slu4valo da naranq po podoben na4in edin 4ovek koito se okaza mn cenen za men i ne iskam da naranqvam otnovo nqkoi tei pak i zn kakvo e da ti razbiqt sarceto![]()
ПРОСТО МУ КАЖИ!
mdaa tva e dobra ideq :PПървоначално написано от cinderella_gugutka
да вярно е но винаги съм се чуделаПървоначално написано от cinderella_gugutka
с топли чувства защо слагате точки между думите
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
И той се мъчи, и ти се мъчиш...Първоначално написано от haterkata
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Говори деликатно с него. Обесни му нещата както ги обесни тук - за чувствата към предишния, за страхът от ново разочарование и т.н. Ако момчето е свястно ще те разбере и няма да те притискаУспех !!!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
поговорете си и се уточнете какво искаш ти ...какво иска той![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
suglasnaПървоначално написано от cinderella_gugutka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
Много точно си го казала не се бях замисляла... мерсии
тряяше да 4уя нещо подобно
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
miii probvai s "ne mislq,4e 6te se polu ne6to mejdu nas.ne sum gotova za nova vruzka",az bih predpo4ela da mi go kajat absolutno direktno,puk dori i da me zaboli leko v purviq moment
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Здравей.Няма да ни бъде.
Прекалено мн хар бившия си и сега не съм готова за нова връзка;
Хар те само като приятел;
Прекалено добър фр си ми и ако тръгнем след тва може да си развалим отношенията;
Еми точно в момента съм заета и нямам никво време.
с устата,примерноПросто му кажи,че нищо няма да се получи между вас!
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
аз до скоро имах същия проблем просто му казах че не съм готова за нова връзка а и едвали скоро ще съм готова и той ме разбра сега ми е един от най-добрите приятели![]()
povqrvai mi ako si mu podavala chesto signali a v TOVA SYM NAPULNO UBEDEN poneje jenite si nqmate druga rabota osven da razbivate surca , da kliukarstvate i da razvalqte semeistva![]()
ta veche e tvurde veroqtno da e hlutnal dosta po teb
nai sigurniq nachin e totalen ignor
verno shte se depresira no shte mu mine , kazvam go ot lichen opit tai che spoku
![]()
P.S. vuzmojno e da produlji da te presledva no po taktichno ponexahaxh
![]()
ne sam mu davala signali prosto si pisahme v skype i az go smqtah za fr i se darjah kato fr ni6to poi4eПървоначално написано от hoobastank
![]()
![]()
![]()
При мене се получи доста успешно с "Миро, искам пак да си бъдеш просто Моя Приятел Миро" бла бла бла.... Разбираме се страхотно(както винаги)
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt