- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневяра?!
за мене лично САно само за мен за всеки е ралично
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Ами, по принцип не са.И за мен не са .
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Издребняваш.
Колко страстна може да бъде една прегръдка че да я приемеш за изневяра?
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
за мен са изневяра,но всеки го възприема по различен начин,защото във всяка връзка взаимоотношенията са различни.Ако видя такова нещо от приятеля ми,ножичката и краййй.....!
Руса кукличка
MM, счита се да..
За да има желания за страсти прегръдки значи има и още нещо..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми за мен лично прегръдката не би могла да бъде изневяра. За мен изневяра е физическия контакт - в смисъл такъв - целувка, свирка, шпакла, секс...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
зависи с коя се прегръща ... но да бих го приела и като изневяра...
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Разбира се,че е изневяра!!!Макар,че са били само прегръдки е имало страст,а това за мен е по-страшно от някакво целуване без никакви чувства на пияна глава (примерно)!!!
П.П.1 Щом е имало страст значи другият път ще се стигне до 2 фаза () и ще има поне целувки (
)
П.П.2 Щом човека (не знам дали си ти или гаджето ти) се прегръща страстно с някой друг (ненужния трети,както обичам да казвам),значи чувствата му към половинката му вече не са същите
и естествено скоро ще последва края
![]()
ако той/тя често има страстни прегрътки с точно определен субект значи ДА
Първоначално написано от bai-brother
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
za men edna pregrudka e mnogo po golqma iznevqra ot celuvkata i ot seksa(ako razbira se sa bez 4uvtsa),za6toto za da pregru6ta6 nqkoi trqbva da ima6 nqkakvi 4uvstva kum nego.a kakto ti kazva6 strastna...razbirai
За мен е изневяра, защото за да го направи, значи е изпитал нещо, желание, страст или там каквото е и както казаха по-нагоре е много по сериозно отколкото целувка на пияна глава...![]()
да изневяра е![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ми не искам да избребнявам, ама щом е страсна значи има некфи чувства, щом има чувства, има изневяра.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
За мен саПървоначално написано от Opium_Like_Me
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
ooo,edna pregrudka moje da bude mnogo po-strastna ot edin sexsualen akt!zavisi ot situaciqta!Първоначално написано от bai-brother
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
За мен не е никаква изневяра,дори и не съм си помисляла такова нещо
за мен пък не саважното е той да ми показва,че мо обича и че наистина знача нещо за него,и да усещам че това е така,а пък какво прави през другото време не ме вълнува след като се чуствам обичана
![]()
за мен си е изневяра![]()
не можеш да прегръщаш страстно един човек без да изпитваш нищо към него... поне аз съм така
щом има такива прегръдки то и друго ще се появи
От къде мога да знам...