.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Изгубих го ;(

Просто имам нужда да споделя.........С въпросното момче се познаваме от години нз колко вече Той е най-добрия приятел на брат ми...преди около година започнах да излизам с тяхната компания и мн яко си изкарвахме...Както и да е .тоя човек го имам за мн близък и мн си го увачавам и мн го обичам той БЕШЕ най-добрия ми приятел преди около два месеца между нас започна да става нещо...накратко-зарибявахме се(той си има приятелка от 2 години) минаха няколко седмици и една вечер той най неочаквано ми каза ОБИЧАМ ТЕ и аз го попитах как а той ми каза че не само като приятелка и ме харесвал още преди да тръгне с гаджето си,аз просто не го очаквах и реагирах мн станно но не му казах нищо..след няколко дни му писах че и аз го обичам и че искам да сме заедно...и така нищо мина почти месец откакто не се бяхме виждали и един ден в даскало приятелката му искаше да говорим-тя знаеше всичко за нас някой й беше казал но не беше той и така пита ме дали е вярно и аз и казах.Мислех че ще скъсат но още не са явно тя го обича прекалено мн а явно и той я обича щом е още с нея..миналата седмница му писах в скайп щото видях че имаше такожа плачещо и пишеше разни глупости а той ме блокира.звънях му мн пъти но той не и вдигаше-накрая вдигна един негов приятел и ми каза не го търси повече .Не мога да го рабера каза че ме обича а е с нея.Той е единсвенотот момче на което съм казвала обичам те и наистина е така искам да съм с него бих дала жсичко за него А най много ме е яд че нищо няма да е както преди жече дори не си говорим не се виждаме а имам нужда от него дори и само като приятел и нищо повече Но мисля че на него не му пука за мен щом направи всичко тоеа
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Az sum v podobno polojenie mn e skapano
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    На него като не му пука защо на тебе трябва да ти пука.Живота продължава главата горе и Успех.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Май и той не знае какво иска или просто го е страх да не нарани приятелката си.Обаче начина, по който постъпва е супер глупав.Първо ти пуска мухата...после бяга и не иска даже да поговорите...Лапешки работи...На колко е?

еми.кофти.е-ето.защо.не.се.занимавам.с.о бвързани.мом4ета
    има.2.варианта.според.мен
    1-приятелката.му.го.ревнува.м н.а.той.я.оби4а.и.ти.се.е.ядос ал.за.проблемите.им
    2-оби4а.те.ама.не.може.да.оста и.приятелкаа.си.и.му.е.кофи. и.не.иска.да.има.нищо.пове4е. с.теб.та.да.не.му.е.гадно
    I can't stop myself from loving you <3

From Hell ami toi e na 20 no mai misli kato 2 godi6no
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    1-приятелката.му.го.ревнува.м н.а.той.я.оби4а.и.ти.се.е.ядос ал.за.проблемите.им
    2-оби4а.те.ама.не.може.да.оста и.приятелкаа.си.и.му.е.кофи. и.не.иска.да.има.нищо.пове4е. с.теб.та.да.не.му.е.гадно
    Защо не използваш виртуалната клавиатура вместо да пишеш тия точки
    Start ==> all programs ==> Accessories==>Accessibility==>On-Screen Keyboard
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Защо не използваш виртуалната клавиатура вместо да пишеш тия точки
    Start ==> all programs ==> Accessories==>Accessibility==>On-Screen Keyboard
    не.мисля.4е.то4ките.пре4ат.ос обено.в.4етенето
    сори.ако.пре4и.на.някой
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от KpucuTo0o92
    From Hell ami toi e na 20 no mai misli kato 2 godi6no
    За 20 годишен мн лапешки мисли...Би трябвало сега да си понесе отговорността от това,което ти е казал...И пред приятелката си и пред теб и пред себе си...а не да бяга като страхливец...

Бил е превъзбуден като те е излъгал, че те обича..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zareji go,ne ti trqbva takuv,gore glavata mome
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    in my world!
    оф мн мразя такива момчета ти пък и ти кво си го търсела по телефона изобщо щом те е блокнал в скайп?
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си