- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разстоянието има ли значение?
Може ли разстоянието да прекрати една прекрасна връзка?До какво води разстоянието можду двама влюбени?Вярно ли е, че невиждани очи се забравят?Или може би разстоянието и любовта са като вятъра и огъня ... угасва слабия и разпалва силния?!
![]()
![]()
до голяма степен зависи от 2-мата.Ако държът един на друг и се обичат ,връзката ще се запази![]()
Руса кукличка
Не се захващай с такава връзка...Няма да излезе нищо.Само ще си губите времето(Поне така стана в моя случай, но той е по специфичен)
Но , ако има любов..Разстоянието не е проблем..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Има ли я любовта,колкото и разстояние да ви дели,няма да пречи.Всичко зависи и от двамата по принцип...Има ли желание-има и начин.Истински ли обичаш някой-даваш всичко свое и се жертваш,за да сте заедно...![]()
Абе кой каквото ще да казва разстоянието си оказва влияние. Не може до вчера да си бил ден и нощ с един човек, от утре да се чувате само по телефона или скайпа и да очакваш, че при следващата ви среща, която ще е да кажем след 1 месец, всичко ще е същото. Любовта може и да не угасва, но самите хора се отдалечават малко или много един от друг.Ако физическата раздяла е за кратко - например 2-3 месеца и след това отново сте заедно е възможно всичко да се оправи, но според мен ако стане дума за раздяла от около 1 година - нещата съвсем няма да стоят така... Ако ти си изправена пред подобен избор - мойт съвет е по-добре да приключиш с тази връзка, защото не си е работа. Кофти е и за двамата, не за друго, и само ще се мъчите![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
на същото мнение съм...обичате ли се нищо няма да ви попречи..дори и зазстоянието...но никък не е лесно да се поддържа такава връзка...Първоначално написано от slun4ice_90
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Аз лично не бих могла да живея далече от любимия за продължително време... Изнервям се, депресирам се, бла бла...
Дали ще се запази връзката зависи изцяло от характерите на двамата и от отношенията им. Зависи от това какво са готови да направят за да запазят връзката си и дали са истински убедени че има смисъл да се подлагат на такова изпитание.
ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ТИ КАЗВАМ ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕКРАСНА ВРЪЗКА ОТ РАЗСТОЯНИЕето аз бях пуснал тема как стоят нещата при мен виж я
: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Spored men ne moje da sy6testvuva za6toto ako ne se vijdate ne moje ni6to da se polu4i,a i ne moje da si sigoren kakvo pravi drugiq dokato ti go 4aka6. kazvam go ot li4en opit prosto ne se polu4ava
Според мен връзка от разтояние едва ли може да съществува дълго .Колкото и доверие да си имат хората пак се съмнявам ,че ще успеят. Имам едно приятелче от София , което ми е само приятелче .Като отида там се виждаме за по кафе, но да не ви кажа по скайп колко сме се и се караме за глупости.И то само защото и двамата сме луди глави ама не можем да се виждаме и да си се връзваме един на друг на акъла.А представете си ако някой има интимни отношения с някой друг.. то т'ва ше са ревности (в по -малка или по - голяма степен) , съмнения , ще има тъга и прочие .
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
много зависи колко е силна любовта ..при едни се запазва ..при дръги не ... :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ami spored mene n6 nqma da se poly4i ot takava vruzka,vupreki,4e sum hodila taka s mom4eta,taka ili ina4e seki si namira dryg
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
До голяма степен зависи и от дваматаПри някои хора се получават такива връзки, при други не. Не може да се слагат всички под общ знаменател, хората са различни.
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
От личен опит ще ти кажа че разстоянието ИМА значение. Имам доста опит с такива връзки. Мислила съм си секи път, че тази ще е различна, но не. наивно е според мен да мислим, че имаме шанс с човек, който е наистина далеч от нас и рядко се виждаме. Да не говорим, че така ни боли, когато сме далеч от човека, когото обичаме. Поне за това се замисли. Да може би са възможни тези връзки, но малко оцеляват дълго време. Зависи от хората разбира се. Но аз те съветвам да избягваш такива връзки, защото може би след време и 2мата ще си намерите някой който.. е по-близо...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Зависи. Ти трябва да си дадеш сметка дали ти си готова да правиш купища компромиси, дали му имаш достатъчно доверие...
Колко е разстоянието между вас?
Ми к'во да ти кажа .. в подобно .. положение съм .. момичето с което искам да бъда ... ( тя с мен също ) е на 3500 км ... но знам .. че я искам .. достатъчно силно за да почакам малко ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
При мен километрите са много болеэнени.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Една връзка не се определя от разстоянието!Разбира се,че щом двама се обичат и дават всичко от себе си за другия може да има такава пълноценна връзка.Когато има желание се намира и начин.Имам такава връзка от 1 година и 3 месеца и нищо в нас не се е променило.Даже се обичаме повече от преди.Мислим и говорим за връзката си и не си омръзваме,чакаме с нетърпение да се видим и всичко е наред.И аз си мислех,че няма да се получи,ама стана...
угасва слабия и разпалва силнияПървоначално написано от LoLLyPoP*
и още нещо - връзките от разстояние sucks
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тц, не става, има ли разстояние, нещата се прецакват. Имало е моменти, в които ми се е искало да не е така, но фактите са си факти... Но пък, ако си в такава ситуация каквото и да ти казват, ти пак ще пробваш да накараш връзката да просъществува, тъй че ти желая успех.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ми зависи от хората![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ами ако държат един на друг разстоянието не е чак толкова голяма пречка , но все пак зависи колко дълго време не са заедно защото ако е много няма как да издържат без чувсвата да охладнеят или без да си изневерят . . . това е моето мнение не казвам , че задължително е така при всички , но аз така смятам .![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Приятелката ми има същия проблем..Не се захващай няма смисъл..не си мисли че той е момчето! По принцип зависи колко далеч е от теб и от вас двамата също но аз мисля че няма смисъл..Каква връзка ще е,каква любов при условие че всичко главно ще е sms-i i skype? Едно момче от стотици километри дори и по-малко не може да ти даде това което ще получиш от едно което е от твоя град!