.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Една връзка не се определя от разстоянието!Разбира се,че щом двама се обичат и дават всичко от себе си за другия може да има такава пълноценна връзка.Когато има желание се намира и начин.Имам такава връзка от 1 година и 3 месеца и нищо в нас не се е променило.Даже се обичаме повече от преди.Мислим и говорим за връзката си и не си омръзваме,чакаме с нетърпение да се видим и всичко е наред.И аз си мислех,че няма да се получи,ама стана...
    не си ли се замисляла дали ти изневерява?
    Ами не.Защото да просъществува таква връзка,трябва да има доверие и то голямо.Много зависи от хората.Но да подчертая аз не съм човек,който се доверява безрезервно на всеки.Щом вече имам такава прекрасна връзка значи той хиляди пъти ми е давал основание да му вярвам.

Но такава връзка не е за всеки със сигурност.Тези,които преценяват,че не може да се получи с даден човек,също си имат правото на избор.Значи не държат толкова един на друг,не си вярват толкова много и такава любов и без разстоянието няма да издържи много.Това е един вид тест.Които пробват и се получи значи наистина имат бъдеще.

П.С.Лично мое мнение

...hate my nickname

ami zavisi ot chuvstvata...
    az se razdelih s bivshiq 2 sedmici sled kato se premesti na 20 km ot nas,no tova beshe ot edna strana zaradi raztoqnieto( po negovite dumi) i ot druga poradi drugi faktori... sege puk veche 3 meseca sum s priqte;q mi a toi e na dalech poveche kilometri i tova ne ni prechi da se obichame

Мега фен Аватара на iiirish
    Няма такова нещо като "пречупва слабия и разпалва силния". Любовта, каквато и да е тя, ако не се поддържа с близост, не може да просъществува дълго време. В крайна сметка какво искаме ние от любимия човек? - любов, взаимност и внимание - неща, които не можем да ги получим от растояние. Съответно не ги ли получаваме ние инстинктивно започваме да търсим друг източник на тези наши потребности. И колкото и да си набиваме в главата мисълта, че сме "заети", то винаги идва момент когато и съвестта ти започва да мълчи.

Зависи от това колко силни са чувствата.. Не е нормално да се слагат всички връзки с разстояние под общ знаменател и да се определят като невъзможни. Ако любовта е истинска какво значение имат километрите

Град
    Blagoevgrad
    За любовта няма граници. Жалко, че не всички мислят така.

naduta_fukli4ka написа:
    Абе кой каквото ще да казва разстоянието си оказва влияние. Не може до вчера да си бил ден и нощ с един човек, от утре да се чувате само по телефона или скайпа и да очакваш, че при следващата ви среща, която ще е да кажем след 1 месец, всичко ще е същото. Любовта може и да не угасва, но самите хора се отдалечават малко или много един от друг.Ако физическата раздяла е за кратко - например 2-3 месеца и след това отново сте заедно е възможно всичко да се оправи, но според мен ако стане дума за раздяла от около 1 година - нещата съвсем няма да стоят така... Ако ти си изправена пред подобен избор - мойт съвет е по-добре да приключиш с тази връзка, защото не си е работа. Кофти е и за двамата, не за друго, и само ще се мъчите Confused

в по вечето случаи е така хората се забравят когато са далеч един от друг

невиждани очи се забравят!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз съм против (личен опит) ...Няма смисъл да се измъчвате само, пък и както казаха рано или късно единия изневерява и...а бе просто всичко е различно когато не се виждате..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Цитирай Първоначално написано от Vasil40
    ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ТИ КАЗВАМ ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕКРАСНА ВРЪЗКА ОТ РАЗСТОЯНИЕ ето аз бях пуснал тема как стоят нещата при мен виж я : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    Толкова надежда ми вдъхна с тази история, че направо си нямаш представа....БЛАГОДАРЯ ТИ!
    Между другото аз и приятелят ми сме заедно вече 5 месеца без няколко дни...проблема е че сега аз уча в Благоевград и се виждаме един пър в седмицата, но всеки ден си говорим и поддържаме връзка....ОБИЧАМ ГО и нямам намерение да позваля на разстоянието да прекрати страхотната ни връзка!!!

По темата : За пореден път се убеждавам ,че определено разстоянието си казва своето... никоя връзка не може да съществува когато има голямо разстояние .Преди си мислех,че може да поддържаме връзка с човека на разстояние и да се виждаме само за уикендите ,но уви не -чиста заблуда и чак сега го разбирам .Просто когато не си до половинката си някак си се получава така ,че той и ти някак си вече започвате да свиквате с липсата му и рано или късно единия намира утеха в трето лице.Кофти е но нека не се залъгваме -това си е чистата и гола истина .НЕ може да се поддържа нещо от разстояние ,още повече любов.
    Рано или късно всеки се убеждава в това и го приема .

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Една връзка не се определя от разстоянието!Разбира се,че щом двама се обичат и дават всичко от себе си за другия може да има такава пълноценна връзка.Когато има желание се намира и начин.Имам такава връзка от 1 година и 3 месеца и нищо в нас не се е променило.Даже се обичаме повече от преди.Мислим и говорим за връзката си и не си омръзваме,чакаме с нетърпение да се видим и всичко е наред.И аз си мислех,че няма да се получи,ама стана...
    не си ли се замисляла дали ти изневерява?
    Оооо, злоба, злоба. Я стига с тия глупави въпроси. Като се обичат, живи и здрави. И аз съм така, минавало ми е през главата за изневяра, но ще се разбере рано или късно.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*
    Цитирай Първоначално написано от Vasil40
    ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ТИ КАЗВАМ ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕКРАСНА ВРЪЗКА ОТ РАЗСТОЯНИЕ ето аз бях пуснал тема как стоят нещата при мен виж я : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    Толкова надежда ми вдъхна с тази история, че направо си нямаш представа....БЛАГОДАРЯ ТИ!
    Между другото аз и приятелят ми сме заедно вече 5 месеца без няколко дни...проблема е че сега аз уча в Благоевград и се виждаме един пър в седмицата, но всеки ден си говорим и поддържаме връзка....ОБИЧАМ ГО и нямам намерение да позваля на разстоянието да прекрати страхотната ни връзка!!!
    Браво, миличка, само така!

Град
    в мазето ;dd
    определено има значение това че не сте един до друг но не е невъзможно

няма невъзможни неща!

.....

Град
    Враца
    Разстоянието се отразява по някакъв начин, но наистина... това, че на някой не му е провървяло с тоя тип връзки, не му дава право да е категоричен, че няма никакъв шанс такава връзка да има бъдеще Зависи си от хората, зависи колко често се виждате, чувате... бе, няма точно "да" или "не"
    еlsy

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако държите достатъчно един на друг няма невъзможни неща

Град
    Пловдив
    За мен има такава връзка..мойта е такава.. на 200 километра сме един от друг , виждаме се на 2 седмици понякога 3, и много рядко на месец... винаги се справяме , имаме си пълно доверие и се чуваме постоянно по гсм-ма , вечерта се гледаме по камерата и си пишем в скайп.. чакаме се с нетарпение да се видим , прегърнем и най-после да се съберем заедно ... след няколко дена ставаме на 2 години..така че има такива връзки..но си зависи от човека..и за тези които питаха "ами ако ти изневерява" не не ми изневерява .. имам му пълна вяра ..познавам го много добре и забелязвам всяка малка промяна в него..както и тои в мен !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    За мен има такава връзка..мойта е такава.. на 200 километра сме един от друг , виждаме се на 2 седмици понякога 3, и много рядко на месец... винаги се справяме , имаме си пълно доверие и се чуваме постоянно по гсм-ма , вечерта се гледаме по камерата и си пишем в скайп.. чакаме се с нетарпение да се видим , прегърнем и най-после да се съберем заедно ... след няколко дена ставаме на 2 години..така че има такива връзки..но си зависи от човека..и за тези които питаха "ами ако ти изневерява" не не ми изневерява .. имам му пълна вяра ..познавам го много добре и забелязвам всяка малка промяна в него..както и тои в мен !

И ние сме същата работа само че на 150 км, виждаме се на 2-3 седмици, имаме си пълно доверие и сме година и месец заедно

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Зависи кое разбирате под 'разстояние' .Примерно моят приятел като трябва да ме вижда трябва да пътува от неговият до моят град всеки път час с автобуса И както сега учи и работи максимум 1,2 пъти в седмица май ще го виждам и то за минути ,не за часове.Освен това като беше на ваканция за цял месец и двамата не спряхме да се търсим.Това е първата ми истинска любов и за това издържам.
    Преди съм имала още една такава връзка и само другият да беше далеч веднага се намираше някой нов Това не е любов ,обаче . .
    Така че всичко зависи от двамата

ZaViSI oT 4UsTvAtA I nA dVaMaTa..V mOmEnTa HoDq S mOm4e KoEtO E dOsTa DaLe4 oT MeN..ToI mI kAzVa 4e IsKa Da SmE zAeDnO i Me PoMoLi Da Go 4aKaM I zA sEgA MiSlQ dA gO NaPrAvQ Za6tOtO mNoGo IsKaM dA sUm S nEgO...nO 4EsNo KaZaNo E mNoGo GadNo 4e Ne SmE VsEKI dEN zAeDnO..NeZnAm KaKvO pRaVi I t.N....pOnQkOgA Mi PiSvA..

Град
    v sur4iceto na Steli
    Да ОПРЕДЕЛЕНО ИМА ВЛИЯНИЕ РАЗСТОЯНИЕТО убиващо е да го чакаш, но неможе и да доведе до раздяла ако се обичате ИСТИНСКИ !

Ами всички казват, че ако е истинска любов разстоянието няма значение, но според мен не е така! Ако има разстояние примерно единия в Варна, другия в София (пък може и в различни държави) и не се виждат, не излизат ... и май наистина невиждани очи се забравят
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си