- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разстоянието има ли значение?
Ами не.Защото да просъществува таква връзка,трябва да има доверие и то голямо.Много зависи от хората.Но да подчертая аз не съм човек,който се доверява безрезервно на всеки.Щом вече имам такава прекрасна връзка значи той хиляди пъти ми е давал основание да му вярвам.Първоначално написано от indecent
Но такава връзка не е за всеки със сигурност.Тези,които преценяват,че не може да се получи с даден човек,също си имат правото на избор.Значи не държат толкова един на друг,не си вярват толкова много и такава любов и без разстоянието няма да издържи много.Това е един вид тест.Които пробват и се получи значи наистина имат бъдеще.
П.С.Лично мое мнение![]()
ami zavisi ot chuvstvata...![]()
az se razdelih s bivshiq 2 sedmici sled kato se premesti na 20 km ot nas,no tova beshe ot edna strana zaradi raztoqnieto( po negovite dumi) i ot druga poradi drugi faktori... sege puk veche 3 meseca sum s priqte;q mi a toi e na dalech poveche kilometri i tova ne ni prechi da se obichame![]()
![]()
![]()
![]()
Няма такова нещо като "пречупва слабия и разпалва силния". Любовта, каквато и да е тя, ако не се поддържа с близост, не може да просъществува дълго време. В крайна сметка какво искаме ние от любимия човек? - любов, взаимност и внимание - неща, които не можем да ги получим от растояние. Съответно не ги ли получаваме ние инстинктивно започваме да търсим друг източник на тези наши потребности. И колкото и да си набиваме в главата мисълта, че сме "заети", то винаги идва момент когато и съвестта ти започва да мълчи.
Зависи от това колко силни са чувствата.. Не е нормално да се слагат всички връзки с разстояние под общ знаменател и да се определят като невъзможни. Ако любовта е истинска какво значение имат километрите![]()
За любовта няма граници. Жалко, че не всички мислят така.
naduta_fukli4ka написа:
Абе кой каквото ще да казва разстоянието си оказва влияние. Не може до вчера да си бил ден и нощ с един човек, от утре да се чувате само по телефона или скайпа и да очакваш, че при следващата ви среща, която ще е да кажем след 1 месец, всичко ще е същото. Любовта може и да не угасва, но самите хора се отдалечават малко или много един от друг.Ако физическата раздяла е за кратко - например 2-3 месеца и след това отново сте заедно е възможно всичко да се оправи, но според мен ако стане дума за раздяла от около 1 година - нещата съвсем няма да стоят така... Ако ти си изправена пред подобен избор - мойт съвет е по-добре да приключиш с тази връзка, защото не си е работа. Кофти е и за двамата, не за друго, и само ще се мъчите Confused
в по вечето случаи е така хората се забравят когато са далеч един от друг
![]()
![]()
И аз съм против (личен опит) ...Няма смисъл да се измъчвате само, пък и както казаха рано или късно единия изневерява и...а бе просто всичко е различно когато не се виждате..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Толкова надежда ми вдъхна с тази история, че направо си нямаш представа....БЛАГОДАРЯ ТИ!Първоначално написано от Vasil40
Между другото аз и приятелят ми сме заедно вече 5 месеца без няколко дни...проблема е че сега аз уча в Благоевград и се виждаме един пър в седмицата, но всеки ден си говорим и поддържаме връзка....ОБИЧАМ ГО и нямам намерение да позваля на разстоянието да прекрати страхотната ни връзка!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата : За пореден път се убеждавам ,че определено разстоянието си казва своето... никоя връзка не може да съществува когато има голямо разстояние .Преди си мислех,че може да поддържаме връзка с човека на разстояние и да се виждаме само за уикендите ,но уви не -чиста заблуда и чак сега го разбирам .Просто когато не си до половинката си някак си се получава така ,че той и ти някак си вече започвате да свиквате с липсата му и рано или късно единия намира утеха в трето лице.Кофти е но нека не се залъгваме -това си е чистата и гола истина .НЕ може да се поддържа нещо от разстояние ,още повече любов.
Рано или късно всеки се убеждава в това и го приема .
Оооо, злоба, злоба. Я стига с тия глупави въпроси. Като се обичат, живи и здрави. И аз съм така, минавало ми е през главата за изневяра, но ще се разбере рано или късно.Първоначално написано от indecent
Браво, миличка, само така!Първоначално написано от LoLLyPoP*
определено има значение това че не сте един до друг но не е невъзможно
няма невъзможни неща!
![]()
.....![]()
Разстоянието се отразява по някакъв начин, но наистина... това, че на някой не му е провървяло с тоя тип връзки, не му дава право да е категоричен, че няма никакъв шанс такава връзка да има бъдещеЗависи си от хората, зависи колко често се виждате, чувате... бе, няма точно "да" или "не"
![]()
еlsy![]()
Ако държите достатъчно един на друг няма невъзможни неща![]()
За мен има такава връзка..мойта е такава.. на 200 километра сме един от друг , виждаме се на 2 седмици понякога 3, и много рядко на месец... винаги се справяме , имаме си пълно доверие и се чуваме постоянно по гсм-ма , вечерта се гледаме по камерата и си пишем в скайп.. чакаме се с нетарпение да се видим , прегърнеми най-после да се съберем заедно ... след няколко дена ставаме на 2 години..така че има такива връзки..но си зависи от човека..и за тези които питаха "ами ако ти изневерява" не не ми изневерява .. имам му пълна вяра ..познавам го много добре и забелязвам всяка малка промяна в него..както и тои в мен !
Първоначално написано от MrS.bEpS
И ние сме същата работа само че на 150 км, виждаме се на 2-3 седмици, имаме си пълно доверие и сме година и месец заедно![]()
Зависи кое разбирате под 'разстояние' .Примерно моят приятел като трябва да ме вижда трябва да пътува от неговият до моят град всеки път час с автобусаИ както сега учи и работи максимум 1,2 пъти в седмица май ще го виждам и то за минути ,не за часове.Освен това като беше на ваканция за цял месец и двамата не спряхме да се търсим.Това е първата ми истинска любов и за това издържам.
Преди съм имала още една такава връзка и само другият да беше далеч веднага се намираше някой новТова не е любов ,обаче . .
Така че всичко зависи от двамата![]()
ZaViSI oT 4UsTvAtA I nA dVaMaTa..V mOmEnTa HoDq S mOm4e KoEtO E dOsTa DaLe4 oT MeN..ToI mI kAzVa 4e IsKa Da SmE zAeDnO i Me PoMoLi Da Go 4aKaM I zA sEgA MiSlQ dA gO NaPrAvQ Za6tOtO mNoGo IsKaM dA sUm S nEgO...nO 4EsNo KaZaNo E mNoGo GadNo 4e Ne SmE VsEKI dEN zAeDnO..NeZnAm KaKvO pRaVi I t.N....pOnQkOgA Mi PiSvA..![]()
![]()
Ами всички казват, че ако е истинска любов разстоянието няма значение, но според мен не е така! Ако има разстояние примерно единия в Варна, другия в София (пък може и в различни държави) и не се виждат, не излизат ... и май наистина невиждани очи се забравят![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]