Цитирай Първоначално написано от indecent
Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
Една връзка не се определя от разстоянието!Разбира се,че щом двама се обичат и дават всичко от себе си за другия може да има такава пълноценна връзка.Когато има желание се намира и начин.Имам такава връзка от 1 година и 3 месеца и нищо в нас не се е променило.Даже се обичаме повече от преди.Мислим и говорим за връзката си и не си омръзваме,чакаме с нетърпение да се видим и всичко е наред.И аз си мислех,че няма да се получи,ама стана...
не си ли се замисляла дали ти изневерява?
Ами не.Защото да просъществува таква връзка,трябва да има доверие и то голямо.Много зависи от хората.Но да подчертая аз не съм човек,който се доверява безрезервно на всеки.Щом вече имам такава прекрасна връзка значи той хиляди пъти ми е давал основание да му вярвам.

Но такава връзка не е за всеки със сигурност.Тези,които преценяват,че не може да се получи с даден човек,също си имат правото на избор.Значи не държат толкова един на друг,не си вярват толкова много и такава любов и без разстоянието няма да издържи много.Това е един вид тест.Които пробват и се получи значи наистина имат бъдеще.

П.С.Лично мое мнение