за колко време нормално свършваш на 15г?
писах в "Всичко за спермата", ама не ми отговориха![]()
Амии.. То няма нормално/ненормално.Всеки свършва различно.А има такива , които задържат колкото искат.
А, и зависи от ситузцията..Дали гледаш блъскаш че*** или еб**..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Няма определено време както казаха
Може и за 5 секунди
Може и за много повече време
и което и от двете да се случи не е ненормално
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ми ок, ама съм чувал че ако свършваш прекалено бързо, ще станеш имотентен![]()
![]()
Ако е при секс, много ясно, че ще свършиш доста бързо. За няколко минутки.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Ебати глупоста е тваПървоначално написано от fake_profil_123
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аз съм на 15 и ще ти кажа нещо, не по-различно от останалите - различно е, да. Мога да ти кажа в какви времена се движа. Случва се някой път да свърша за1-2 мин, защото приятелката ми е сексапилна, страстна, очарователна и просто мисълта за това те води до последният етап от възбудата. Други пъти като уследнено време между 15-20 мин, но разбира се не го засичам с хронометър, казвам ти горе-долу все пак. Но невероятен факт за мен е че веднъж стигнах до един час. И колкото зависи до огнената ти приятелка, толкова зависи и до мястото на което го правиш чувствата ти,степента на притесненост и най вече позата. казват, че ако момичето е отгоре, то ще свършиш по-късно, ами честно да ти кажа при мен не действа. Относно позите харесвам да съм отгоре, първо че имам контрол над нещата, второ, че доставям по - голямо удоволствие на моята партньорка.
Успех!!!