.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Според мен е възможно. Но много зависи и от двамата.

Град
    Shumen
    Vsichko se opira na individualna osnova toest...Tova kakvo e momicheto/momcheto.Az lichno ako imam takava vryzka ne bih izneverila poneje ne sym takyv chovek i namiram iznevqrata za neshto izkluchitelno glupavo.Ta...Spored men e vyzmojno.Poznavam edna dvoika koito sa ot 4 godini zaedno i ne e imalo pri tqh izneveri i podobni gluposti.Tova se dulji na fakta che dvamata sa mnogo seriozni i umni hora.Ako neshtata primerno v tvoite sluchai ne sa bili seriozni mejdu horata....togava e normalno da si izneverqvat.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мисля, че е възможно. Не знам, може и оптимистка да съм, но съм 100%, че ако хората се обичат истински (демек без всички тия "бикам те" изрази и без сериозно вглъбено оглеждане на най-добрата ти приятелка от страна на момчето) могат да останат заедно. Ако държат 1 на друг съвсем реално, така че да са загрижени ако ще и дали на другия му е студено или не е ял днес (колкото и майчинско да звучи) те могат да останат заедно и нищо няма да ги раздели.
    Не помня кой в коя тема беше казал, че секса не омръзва стига да не се забиваш в рутина. Съгласна съм напълно. И ако секса си е добър и човека до теб те прави щастлив, едва ли ще хукнеш да изучаваш неизвестното просто за пробата. Ако си напълно доволен от човека до теб няма причина да се разделяте камо ли да скачаш от цвят на цвят за да видиш какво е.
    О, да.
    И аз искам да е така. И въпреки че по принцип съм крайно песимистична (викам му реализъм ), в мене идеализма не умира. Сополива романтичка съм, кво да се прави.
    И съм съгласна с Bellatrix.

едит: SHEMKOV, а защо и тя да не е сигурна? Какво ви интересуват тъпите пошли хора?! Ако вие не сте като тях? Тогава какво?
    Аз, представи си, мога да чакам някой който е далеко от мен. Мога и чакам. Имах връзка от разстояние, която приключи наскоро (отделна тема) и през цялото време глупава наивност или прекален идеализъм ли, не знам, ме крепяха да бъда вярна и чувствата да останат. Не знам дали съм изключение, не знам дали общите правила са други, но представи си, има хора които не са като другите. Има хора с крайни виждания за света около тях, които искат да са отдадени на любовта си. Мда, аз щях да чакам тва момче. През ум не ми е минавало и не мисля че щеше да ми мине да му изневеря. Наистина зависи от човека и какъв тип е... Както и да е...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

hottie
    Guest
    [quote="ani00770088"]
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Темата е много хубава, но не смятам, че е за тийнейджъри. Те не са достатъчно обективни. Друго е да отговори някой възрастен с повечко опит.

Но ето какво мисля аз по въпроса : Ако съдим по родителите ни, бабите ни и т.н. е възможно.
    Но нека не забравим че те са живяли в други времена.
    Като цяло според мен е трудно да се запази "чиста" една такава връзка. Всъщност много зависи от характера и културата на човека. Има хора, които въобще не ги интересува какво минава покрай тях, не искат да опитат нищо ново.

За да не навлизам в подробности моето заключение е, че такава връзка е възможна, но при малко по-зрели хора. Например на около 20 - хора които са видяли достатъчно, хора които са видяли какво се случва около тях, хора които са имали възможността да опитат и с друг, но са се отказали по една или друга причина...
    "the_hottie" не съм съгласен този път.Напоследък даже се замислям дали е възможно изобщо да има Любов? Лично на мен всичко ми е едно нереално такова.Както и да е ,според мен няма даже и любов!Изневерите те ще са си винаги! [/quo

Намери си на M.W.P. ft. Blood-любвта е измама да ти кажа честно нищо че си имам гадже и аз не мисля че има любов,а просто уважение,привързаност страст...
    Има любов и това го гарантирам А изневерите не са винаги!Това, че са много около нас не означава, че винаги има изневяра просто чоевешкото око хваща точно това - негативното.
    Аз лично тук ви казвам, че съм правила скъпо платено проучване от моята фирма за брака и дулготрайните връзки в България и резултатите показват , че изневерите не са толкова често срещани колкото си мислите.
    И никой да не ми твърди, че изследването е грешно защото е направено от много добър екип и с измерена статистическа грешка от около 2%.

Мега фен
    Град
    SF
    Аз пък мисля, 4е не е взъможно. 4овекът е гадно животно и каквото и да има, винаги гледа 4уждото и си мисли какво ли може би изпуска. Много пъти съм ставала свидетел на нещо подобно и тотално ве4е не вярвам в "ако и двамата се оби4ат, няма да имат нужда от други"
    Според мен по-добрият вариант е и двамата да са си поживяли както се казва, да са опитали каквото им се е опитвало и 4ак тогава да мислят за сериозна връзка.

Робинята на Quench

Супер фен
    Град
    България
    [quote="the_hottie"]
    Цитирай Първоначално написано от ani00770088
    Темата е много хубава, но не смятам, че е за тийнейджъри. Те не са достатъчно обективни. Друго е да отговори някой възрастен с повечко опит.

Но ето какво мисля аз по въпроса : Ако съдим по родителите ни, бабите ни и т.н. е възможно.
    Като цяло според мен е трудно да се запази "чиста" една такава връзка. Всъщност много зависи от характера и културата на човека. Има хора, които въобще не ги интересува какво минава покрай тях, не искат да опитат нищо ново.

За да не навлизам в подробности моето заключение е, че такава връзка е възможна, но при малко по-зрели хора. Например на около 20 - хора които са видяли достатъчно, хора които са видяли какво се случва около тях, хора които са имали възможността да опитат и с друг, но са се отказали по една или друга причина...
    "the_hottie" не съм съгласен този път.Напоследък даже се замислям дали е възможно изобщо да има Любов? Лично на мен всичко ми е едно нереално такова.Както и да е ,според мен няма даже и любов!Изневерите те ще са си винаги! [/quo

Намери си на M.W.P. ft. Blood-любвта е измама да ти кажа честно нищо че си имам гадже и аз не мисля че има любов,а просто уважение,привързаност страст...
    Има любов и това го гарантирам А изневерите не са винаги!Това, че са много около нас не означава, че винаги има изневяра просто чоевешкото око хваща точно това - негативното.
    Аз лично тук ви казвам, че съм правила скъпо платено проучване от моята фирма за брака и дулготрайните връзки в България и резултатите показват , че изневерите не са толкова често срещани колкото си мислите.
    И никой да не ми твърди, че изследването е грешно защото е направено от много добър екип и с измерена статистическа грешка от около 2%.

Аха ясно.Оказва се, че половините изневери са фалшиви сигнали?!Ок не споря и не протестирам.Щом е доказано значи е така!Аз вярвам на доказтелствата, няма проблем
    the_hottie много се радвам, че най-накрая някой в този форум има доказателства.Но все още не вярвам, макар, че вече ми доказа! Sorry!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

hottie
    Guest
    [quote="ANTIHUMAN"]
    Цитирай Първоначално написано от ani00770088

Аха ясно.Оказва се, че половините изневери са фалшиви сигнали?!Ок не споря и не протестирам.Щом е доказано значи е така!Аз вярвам на доказтелствата, няма проблем
    the_hottie много се радвам, че най-накрая някой в този форум има доказателства.Но все още не вярвам, макар, че вече ми доказа! Sorry!
    Забравих обаче да добавя, че данните са ми за всякакъв тип двойки, а не двойки, които са спали за пръв път един с друг.

За онези двойки не знам. Аз сигурно не бих издържала. Сигурно е възможно, но аз се радвам, че имам минало и то доста бурно. Защото сега не ми е любопитно какво става около мен, кой какво прави и т.н.

hottie
    Guest
    P.S. ANTIHUMAN не ми се извинявай ще те набия Всеки си има право на мнение. Не съм нищо повече от теб. Просто исках да вмъкна и данните.

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Според мен по-добрият вариант е и двамата да са си поживяли както се казва, да са опитали каквото им се е опитвало и 4ак тогава да мислят за сериозна връзка.
    Това си мислех и аз.
    Ако найстина са си поживяли няма да има нужда да пробват нещо ново.
    Като the_hottie ето тя си е поживяла и сега вече е готова за сериозна връзка .

the_hottie тук съм напълно съгласна с твоето мнение! Това не значи, че трябва да се възгордяваш от факта, че си права и да надменничиш (така мисля, че ще се получи),извини ме, ако греша.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    the_hottie тук съм напълно съгласна с твоето мнение! Това не значи, че трябва да се възгордяваш от факта, че си права и да надменничиш (така мисля, че ще се получи),извини ме, ако греша.
    Ами грешиш. Кога съм се възгордявала? Напровив аз обичам да споря дори да не съм правя понякога. Това ми е като хоби и доста лоша черта.

the_hottie Честно казано ... и на мен. Винаги търся спор, търся да се заяждам, но понякога се дразня от собственото си поведение, чак като съм се изказала.
    Може би е пубертета, все пак съм на такива години, че хормоните ме бият навсякъде.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мисля, че е възможно. Не знам, може и оптимистка да съм, но съм 100%, че ако хората се обичат истински (демек без всички тия "бикам те" изрази и без сериозно вглъбено оглеждане на най-добрата ти приятелка от страна на момчето) могат да останат заедно. Ако държат 1 на друг съвсем реално, така че да са загрижени ако ще и дали на другия му е студено или не е ял днес (колкото и майчинско да звучи) те могат да останат заедно и нищо няма да ги раздели.
    Не помня кой в коя тема беше казал, че секса не омръзва стига да не се забиваш в рутина. Съгласна съм напълно. И ако секса си е добър и човека до теб те прави щастлив, едва ли ще хукнеш да изучаваш неизвестното просто за пробата. Ако си напълно доволен от човека до теб няма причина да се разделяте камо ли да скачаш от цвят на цвят за да видиш какво е.
    +1

в днешно време....на тази възраст наща...смисъл говоря за тинейджърите..наистина е невъзможно;] и с времето точно в това се убедих;]

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Не, не мисля, че е възможно аз примерно имам банер, който показва от колко време сме заедно, той ми беше първия, но си изневеряваме... на годините, които сме просто е много трудно... ккто не може да не се карате и тн... и въпреки всичко искам да кажа, че не мога да дишам без него, както и той без мен и не е навик... обичаме се .. така, че... не не е възможно...
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TotallySexy
    Не, не мисля, че е възможно аз примерно имам банер, който показва от колко време сме заедно, той ми беше първия, но си изневеряваме... на годините, които сме просто е много трудно... ккто не може да не се карате и тн... и въпреки всичко искам да кажа, че не мога да дишам без него, както и той без мен и не е навик... обичаме се .. така, че... не не е възможно...
    Защо съдиш само по себе си? Много лесно правиш изводи...

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Защо съдиш само по себе си? Много лесно правиш изводи...
    Защо си мислиш, че съдя само по себе си? не мислиш ли, че на 17-18 години имам достатъчно приятели които имат сериозни връзки и виждам за какво става въпрос

ima lubov.. prosto nqkoi ne sa q sre6tnali... az si misleh 4e sam q otkrila no.. qvno sam gre6ala nadqvam se drugite da ne sa se zalugvalikato mene

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от House^mania...
    ima lubov.. prosto nqkoi ne sa q sre6tnali... az si misleh 4e sam q otkrila no.. qvno sam gre6ala nadqvam se drugite da ne sa se zalugvalikato mene
    Ами да любов има, кой твърди обратното... за секс говорим... аз съм влюбена вече 4 години.. от първия ден който го видях до днес още и още, но към дръг не поглеждах 2 години... следващите 2 се случва да се загледам... случвало се е да се разделим за 1 месец, защото сме мислели, че е навик и съм опитвала с друг, даже до преди 2 дни бяхме разделени... но сексът е много различен от любовта

Цитирай Първоначално написано от House^mania...
    Ами да любов има, кой твърди обратното... за секс говорим... аз съм влюбена вече 4 години.. от първия ден който го видях до днес още и още, но към дръг не поглеждах 2 години... следващите 2 се случва да се загледам... случвало се е да се разделим за 1 месец, защото сме мислели, че е навик и съм опитвала с друг, даже до преди 2 дни бяхме разделени... но сексът е много различен от любовта
    Чакайте сега нещо много се отплеснахме. Ставаше въпрос ако има любов и единия примерно отиде студент, захване го хормона а в същото време има друго момче да я охажва, какво правим в този случей?

Фен
    Град
    На покрива!!!
    SHEMKOV е*ем

SHEMKOV е*ем
    ???????????????
    Тва честно казано не го схванах

Мега фен Аватара на iiirish
    Това е невъзможно.
    Най-вече затова защото човек е създаден така, че винаги да търси новото и интересното, да търси разнообразието в живота и да не застъпва на едно място като се върти в кръг. Хората се развиват цял живот - и в работата, и в ученето, и интелектуално, и емоционално... и във секса. Невъзможно е цял живот да бъдеш с един човек - това да му познаваш и кътните зъби, да знаеш как изглежда всяка гънка по него... скукааа... Когато намериш точния човек ти трябва да си стабилен и улегнал, да си опитал от всичко, което искаш, за да не съжаляваш някой ден, че не си доизживял част от живота си

Аз мисля че си зависи изцяло от хората..смисъл, ако прекалено много обичаш човека до тебе надали ще изневериш на половинката си...пък де да знам и аз

em az mislq,4e moje da ste si verni.
    Stiga i dvamata da se obi4ate mn .
    No kakto kazvat drugite po gore,ako zaminesh studentka ili izobshto vi deli raztoqnie
    trqbva seriozno da se zamislish dali mu imash palno doverie i toi na teb.
    Zashto togava to4no shte po4nat golemite vi problemi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си