.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84

Град
    Усмивката :Р
    Всичко е възможно само дето аз не вярвам докато не го видя с очите си... В момента се сещам за много връзки продължили с години, но нито една без изневяра или поне без мисъл за някой друг
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мисля, че е възможно. Не знам, може и оптимистка да съм, но съм 100%, че ако хората се обичат истински (демек без всички тия "бикам те" изрази и без сериозно вглъбено оглеждане на най-добрата ти приятелка от страна на момчето) могат да останат заедно. Ако държат 1 на друг съвсем реално, така че да са загрижени ако ще и дали на другия му е студено или не е ял днес (колкото и майчинско да звучи) те могат да останат заедно и нищо няма да ги раздели.
    Не помня кой в коя тема беше казал, че секса не омръзва стига да не се забиваш в рутина. Съгласна съм напълно. И ако секса си е добър и човека до теб те прави щастлив, едва ли ще хукнеш да изучаваш неизвестното просто за пробата. Ако си напълно доволен от човека до теб няма причина да се разделяте камо ли да скачаш от цвят на цвят за да видиш какво е.
    Съгласна съм

В тази ситуация много зависи от хората като личности, възпитание, възгледи, опит и т.н. Но според мен да, може ,но както казаха по горе на една по зряла възраст 24-5-6 години...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

относително е. зависи от двойката. Всяккави хора има. Лично за мен.. аз съм готова да бъда вярна на един мъж до края на живота си все пак се познавам.

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз мисля че е възможно...
    +1

Град
    Пловдив
    S moq priqtel sam ve4e ot 2 godini po4ti..az sam mu parvata.toi mi e parviq.. ne si izneverqvame i prodaljavame da se obichame vse pove4e i pove4e..vseki 4ovek sam reshava kfo da pravi ... no sam mnogo protiv iznevqrata..nqma proshka za neq

Разбира се,че е възможно,друг е въпроса,че е супер рядко срещано.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    nqma nito edin mug koito e ostanal samo s edna gena i obratno

Супер фен
    az sa6to mn pati sa,m si zadavala tozi vapros!i sam na mn 4e naistina,za da moje6 da oceni6 naplno 1 4ovek trqbva nai-napred da si bil s drug,za da ima6 baza za sravnenie!nopri vs e razli4no i nqmam konkreten otgovor
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си