- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към двата пола
Всичко е възможно само дето аз не вярвам докато не го видя с очите си... В момента се сещам за много връзки продължили с години, но нито една без изневяра или поне без мисъл за някой друг![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Съгласна съмПървоначално написано от Bellatrix
![]()
В тази ситуация много зависи от хората като личности, възпитание, възгледи, опит и т.н. Но според мен да, може ,но както казаха по горе на една по зряла възраст 24-5-6 години...
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
относително е. зависи от двойката. Всяккави хора има. Лично за мен.. аз съм готова да бъда вярна на един мъж до края на живота си все пак се познавам.
S moq priqtel sam ve4e ot 2 godini po4ti..az sam mu parvata.toi mi e parviq.. ne si izneverqvame i prodaljavame da se obichame vse pove4e i pove4e..vseki 4ovek sam reshava kfo da pravi ... no sam mnogo protiv iznevqrata..nqma proshka za neq![]()
Разбира се,че е възможно,друг е въпроса,че е супер рядко срещано.
nqma nito edin mug koito e ostanal samo s edna gena i obratno![]()
az sa6to mn pati sa,m si zadavala tozi vapros!i sam na mn 4e naistina,za da moje6 da oceni6 naplno 1 4ovek trqbva nai-napred da si bil s drug,za da ima6 baza za sravnenie!nopri vs e razli4no i nqmam konkreten otgovor
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!