.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Защо... ?

Защо... ?

Защо след 1год и половина, един човек решава , че не иска да те вижда и да е сам а преди това ти е казвал ,че те обича повече от всичко само за 1 ден нещата се обърнаха... нз още не мога да го повярвам.. според мен е заради семейството му защото имахме малки спорове с тях но.. нз пиша защото и аз нз какво да правя измъчвам се.. дали ще го забравя...
    CuZ ThE VoDkA`s RuNiNg oN eMptY I cAn`t StaY sObEr iF iT`s OvEr !!!

Мега фен Аватара на mynichka
    ами чесно казано незнам незнам дали ще можеш да го забравиш ..зависи си само от теб
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

казваш сравнително малко, за да ти се даде точен отговор. Но ако причината е в семейството, значи половинката ти е постъпила адски глупаво, както и семейството му. Все пак неговото щастие трябва да е над всичко, независимо харесват ли те, или не!
    愛 子供

Warning:
    This user is unable to hate

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    ами чесно казано незнам незнам дали ще можеш да го забравиш ..зависи си само от теб
    НЕ ЗНАМ се пише отеделно бе дееееееееееееееееееба

по темата : кфо като е казвал че те обича ..
    тфа не означава че го изпитва
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Просто те не ме харесват.... може би им отнемам сина знам ли? аа едва ли щеше да е с мене год. и половина без да ме обича.. скапана работа

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Даже и да не те харесват, ще те харесат къже ще идат.Иначе ще си като майка ми и баба ми.Не си говорят много много, но когато си идем на село ...
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    НЕ ЗНАМ се пише отеделно бе дееееееееееееееееееба

по темата : кфо като е казвал че те обича ..
    тфа не означава че го изпитва
    Пише се "какво" и "това". Преди да направиш забележка на някого, първо погледни себе си.

Напоследък много подобни теми се пускат - как всичко се е променило за един ден... Според мен не може промяната да стане толкова бързо...
    Поговори с него, нека той да ти каже каква е причината, ние можем само да гадаем.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    тфа са съкратените форми бре
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Страната на Чудесата
    съкратените форми се пишат "к'во" и "т'ва"
    Fighting for nothing is what you're born for.

няма как изключил си е телефона... филми просто оох се пак Живота продължава...

а споредм мен този човек е бил объркан и вътрешно се е разкъсвал,но не ти го е казал и на теб ввсичко ти е дошло като грум от ясно небе,а това е възможно най-лошото нещо коеот може да се случи на някои,не ви го пожелавам

Град
    In Your Dreams...
    Може да има причина, която той не желае да ти каже. Но аз мисля, че трябва да уважиш решението му и да се опиташ да го забравиш.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Цитирай Първоначално написано от Abbie_Broken
    Може да има причина, която той не желае да ти каже. Но аз мисля, че трябва да уважиш решението му и да се опиташ да го забравиш.
    Уважението на нечие решение е нещо, което трудно ми се отдава. Боже, прозвуча все едно мисля само за себе си. По принцип Abbie_Broken е права, но аз те съветвам да се бориш докрай. Не се отказвай поне за да разбереш истината.. От нея може и да те заболи, но чувството е предпочитано пред това да си в пълна неяснота какво е породило обрата в отношенията ви...
    Аз съм в подобна ситуация и е адски трудно да не задаваш въпроси, да загърбиш миналото и да го "забравиш" (въпросния човек, който е решил да ти обърне гръб...)
    По-добре настоявай да говорите... А пък и вие сте ходили 1 година, това е адски много време... Поне да разбереш причината, успех.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Не знам.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Abbie_Broken
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си