.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Искам да направя нещо....но как

Знааачи харесла съм си едно момче една година по-голямо и вече около 2-3 седмици не ми излиза от ума. Имам познати от неговия клас но не мога да разчитам на тях... Решила съм да направя първата крачка обаче прблема е че не знам как някакви съвети и универсални тактики
    животът е като детска дрешка - къс и наакан....

Еми отиваш при него, заговаряш го и в последствие го питаш как се казва и т.н.

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Аз съм нещо подобно с едно момиче в момента.Но знам какво да правя, и ще го направя.Така ,че останалото ще зависи и от нея.

Така ще е и в твоя случай.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Любимия съвет на Бай Тоя

СЪБЛЕЧИ СЕ ГОЛААААА
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    In Your Dreams...
    Предполагам, че се ще знаеш поне една тема на която можеш да го заговориш. И така ще си по приказвате малко.. др пак, ии.. ще му земеш скайпа.. Там вече щи е по лесно.. и ще тръгнат нещата малко по малко. Успех
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

мерси ;]]]
    животът е като детска дрешка - къс и наакан....

Град
    Sofiq
    Елементарно е.
    Първо трябва да се эапоэнаеш с него да речем.
    Отиваш,каэваш му 3драсти,эавърэваш някакъв раэговор и готово.Ще се усети,че проявяваш интерес към него.Ако и след раэговора ти харесва (все пак може да се окаже не особено симпатичен събеседник ),покани го някъде да иэлеэете.Оттам-нататък квото стане.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Елементарно е.
    Отиваш,каэваш му 3драсти,эавърэваш някакъв раэговор и готово.Ще се усети,че проявяваш интерес към него.Ако и след раэговора ти харесва (все пак може да се окаже не особено симпатичен събеседник ),покани го някъде да иэлеэете.Оттам-нататък квото стане.
    Ти така ли правиш?
    Идваш,почваш да ми
    говориш и ме каниш на среща.
    Ебати лесната бройка.
    Ае давайте адекватни съвети...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Елементарно е.
    Ти така ли правиш?
    Идваш,почваш да ми
    говориш и ме каниш на среща.
    Ебати лесната бройка.
    Ае давайте адекватни съвети...
    Първо трябва да се запознаете,после го поздравявай,изобщо общувай с него.Но в никакъв случай не ставай нахална.Освен това не се натрапвай с думите,колко го харесваш и други подобни.

Аз бих предложила друго Така или иначе познаваш няколко човека от неговия клас отиваш при него , казваш му "извинявай, еди-кой си тук ли е . между другото аз съм .... Ти как се казваш..? " нещо от тоя род успех и само да ти кажа... и аз бях така просто отидох при моя приятел и му казах, че някой път трябва да ни запознае с въпросното момче и още не бях изрекла думите и той го викна, каза "запознайте се" и отиде някъде това също е вариант

Re: Искам да направя нещо....но как

Цитирай Първоначално написано от shmupsi
    Знааачи харесла съм си едно момче една година по-голямо и вече около 2-3 седмици не ми излиза от ума. Имам познати от неговия клас но не мога да разчитам на тях... Решила съм да направя първата крачка обаче прблема е че не знам как някакви съвети и универсални тактики
    Първо трябва да пропушиш, после се нареждат нещата...

Аз пък на твое място ще го хвана на някое по-тясно място и направо му налитам ... след тва няма начин да не разбереш кво е неговото мнение ..ако пак те потърси значи те е харесал, ако не значи си търси друг

тряя да му привлечеш вниманието с неговите любими неща или просто тряя да си настоятелна и смела да отидеш при него и да се запознаете ако не се познавате
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си