Приятелят ми има рег в един сайт за запознанства. Аз по принцип не харесвам много тия сайтове и когато той ми каза, че се е регнал не се зарадвах особено, ама викам ае кво толко... Той не ми каза рег-а си, а и аз не го попитах, но любопитството ми надделя и влезнах във въпросния сайт и бързо го намерих. Отначало имаше само една снимка, обаче после започна да слага все повече и повече. Това, което ме притеснява е, че си е сложил снимка с най-добрата му приятелка, която го целува (по бузата). Познавам момичето, двамата са много близки. Уж само като приятели, обаче знам ли ги... В много от случайте на приятелство между момче и момиче, единия има по-специални чувства към другия... Мислех да го попитам дали я харесва, обаче после се отказах. Защото дори и да е така, каква е вероятността да си признае - нулева... Най-много да се изпокараме... Но каква да правя? Страшно ревнувам! А и да не говориме за коментарите, които постоянно получава - о, сладур, о много си готин и некви целувки... Голяма лигавщина е това, но не ми е приятно някакви полуголи пикли да пишат така на приятеля ми! Изпадали ли сте в подобна ситуация и как сте реагирали?
Моля, само сериозни мнения!