Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
Миличка,на него ако не му пука какво ще стане с вас ще ти изневерява пред теб и ще му е все тая дали теб те боли
Извинявай, но нещо не те разбрах какво имаш предвид.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
На твое място бих се притеснявала повече от снимката с приятелката му. Всяко нормално момче би сложило снимка с гаджето...
Аз също повече се притеснявам от това, че е сложил тяхна снимка. Но пък ние още не сме се снимали, пък и не би ми било особено приятно да ми има снимката в сайт за запознанства...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
Говори с него. Нали все пак имате връзка и смисълът е точно там- да си споделяте тревогите и радостта. Да си говорите за нещата, които ви говорят. Дръжте се малко като зрели хора, другото няма смисъл. Ако не поговорите- без да го обвиняваш няма да се получи нищо. Трябва да свикнете да си имате доверие и да можете да си говорите за всичко.Това е връзката. Не е само прегръдки и целувки. Винаги има и трудни моменти.
Съгласна съм с теб. Аз и за това исках да говоря с него. Но като се позамислих и де ра знам.. стана ме страх, че може да се скараме, а не искам, още повече за такава глупост.

Цитирай Първоначално написано от draki4ka
а ти имаш ли рег
Не, нямам.

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
и аз имах преди време същия проблем...
направих си рег. без снимка ...
Правех се на друго момиче...тоест колкото да го пробвам....
Направи си ти рег. ,зарибявай го ала-бала... ако ти се върже....го зарязвай! : )
Не ме се искаше да се стига до такова нещо - да се представям за някаква друга и да му правя проверка... Преди да се хванем бях помолила една приятелка да му пише в скайпа, да го провери и после за малко да разбере...

Цитирай Първоначално написано от huligankata
Ти познаваш приятеля си добре предполагам и имаш идея как се отнася към тия сайтове. Възможно е да се е регнал с цел за повдигане на самочувствие и т.н. повече контакти. И все пак поговори с него - така е редно, обясни му че ревнуваш, попитай защо не си слага твоя снимка а снимка с приятелка. Мисля че е редно да се разберете - не се карайте просто поговорете спокойно. И както казаха преди мене - не трябва да те притеснява какво му пишат на него, а какво пише той ..
Когато ми каза, че се е регнал, звучеше така, всякаш го е направил на майтап... Но после видях, че си е сложил доста снимки... Вчера стана нещо дума за този сайт и го попитах как може да се занимават с такива глупости (той и неговата приятелка) и той започна да се смее и каза, че не знае...