- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как го скривате от вашите?
... И изобщо правите ли го? (имам напредвид криете ли от вашите като сте на диета) Аз например... дори 1 ден да гладувам , веднага се вдита скандал. А увелича ли дните, през които не се храня се е стигало и до бой. Моля ви споделете вие какво правите, казвате ли на вашите и който може да ми даде идеи как да го скрия или .. нз, но споделете тук. Адски много ще съм ви благодарна.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Гладуването не е диета!..иначе аз диети не съм спазвала![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Хах аз съм си спец в мисиите скрий от родителите/баби,дядовци,лели и бля бля...че гладуваш....
Мога да не ям с седмици и все да измислям нещо...Примерно днес ядохме с еди кого си преди малко,ще изляза понеже имам уговорка да обядвам/вечерям с някоя приятелка,нямам апетит,днес ядох много неща и почвам да изреждам....и т.н и т.н. .Не е хубаво да се лъже,ама понякога ми се налага....Нося широки дрехи и никога не ми личи дали съм свалила или качила...Тениските ми са XL и изобщо никoй незабелязва....Когато огладнея си имам начини да затъпя глада и ...се получава и такаАз съм решила докато не стана 35-40 kg да не се отказвам!
![]()
35 кг ти чиуваш ли се? ще се разболееш от анорексия и така както лъжеш ваще когато разберат дано не е мн късно...Първоначално написано от Just.Smile.Back
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Да се разболееш ли искаш? Аз съм 45кг и въпреки, че съм ниска, не ми личи въобще! По-добре помисли за здравето си и не прави такива глупости.Първоначално написано от Just.Smile.Back
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
боже мой наистина недеей!!Зависи колко си висока де,но на тези години(предполагам че си тийн) не трябва да гладуваш.Просто щом се карат значи има защо,замисли се.Първоначално написано от Just.Smile.Back
Момиче ти добре ли си ? В анорексичка май искаш да се превърнешПървоначално написано от Just.Smile.Back
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Еми аз до ся 3 пъти съм била на диета, втория от които нищо не направих, т.е. йо йо ефектаАма за тогава си спомням, че казах на мама, че съм на няква специална и й казвах кво да ми купува за ядене
и тя кво да прави, купуваше ми
![]()
Аэ диети не паэя.
Не ми се лепи много много като ям и си ям всичко,даже в голями количества.
Но нещо напоследък ми се иска да сваля 2-3 кг и съм на малко по-раэтоварващ режим.Не че преэ ден не го прекратявам и си каэвам,че почвам от устре,но..![]()
И не ги крия теэи неща.
Няма эа какво да крия.
Ако аэ искам да отслабна,те са съгласни да съм на диета.
3наят си,че няма да тръгна да ставам анорексичка и да се подложа на пълен глад. :]
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не крия, въпреки че баща ми постоянно опява, задето не ям месо. Е, така искам, така правя, но не съм скрила. А ако пропусна някое ядене, когато не съм гладна, казвам, че още не съм яла или че ще си купя нещо.
Абе хораа спокс Аз-Анорексичка!?!?Хах нее....макар че понякога им завиждам...Но примерно figurata на Киира Наитли ми харесва /макар да не съм и фенка/ :] Красиво слаба е.....Аз сега съм си гадно дебела и съм висока 1.68 някъде...ама да те наще от малка ми мрънкат яj!яj!яj!Сякаш незнам къде е хладилника,ако съм гладна![]()
Че да де внимавай като гладуваш да не стане грешка понеже...
Аз бях опитвала едни таблетки с които се сваля бързо и лесно,ама после трябва да продължи да се гладува за да се запазят килограмите тъй като са предназначени за коне и имат малко по различно влияние върхо хората...И гадното е че се изхвърля вода и някакви такива,а не реални мазнини,но все пак изглешдаш слаб...
![]()
То аз все си казвам айде другия път ще спра храната докато не стана колкото искам ама....nyc нестава...все се предавам към края на седмицата някъде...Абе да както и да е...Но,като си на диета внимавай все пак!
Дори и да има кажа, че съм на диета, никой не ми вярваИ са си прави хората ...
Имаше обаче един период от 2-3 седмици, през които почти не хапвах. И просто казвах на майка ми, че преди 15 минути съм яла сандвич и не ми се яде вече. Или примерно, че съм гледала някакъв гаден филм и и ми се отяло .. И тя ми се връзваше
аз са съм на диета и съм решила докато не стана 40 кг да не спирам , а за криенето ,ту се правя че съм яла или заета...
+1Първоначално написано от SaD_KiD
вие нормални ли сте ве?!
35-40 кг лелелееле
аз с толкова си правя бицепс бе.
не ги гледайте тея дето бутат глупости по сайтовете.
то на едно момиче ако няма какво да се пипне...
и наистина, кой смята някфа щека за билярд за привлекателна?
аз, въпреки че съм момче съм 70 килограма и 178 висок, и
да не си мислите че съм дебел или нещо? не, дори съм си слаб
в кръста. не се занимавайте с килограми, важното е да не се
търкаляте... карайте си работата и не си трошете здравето...![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
+Първоначално написано от SaD_KiD
in defense of our dreams...
Диетите изобщо не ги уважавам... ям си колкото и каквото искам, на който не му харесва как изглеждам да се оправя, не е мой проблем. Но дори да спазвах някаква диета нямаше да има нужда да крия вкъщи, никой не ми държи сметка колко пъти съм яла и т.н. Да не говорим, че майка ми постоянно е уж на някакви диети (дето успява да ги спази макс. 2- 3 часа) и най- много да се зарадва, че ще има с кой да си яде там диетичните глупости.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Никога не съм пазила диети, които впрочем не са равни на гладуване.
Ама станете 1,70 и 40 килограма, станете, та да си объркате и цикъл и всичко и да заприличате на тапицирани скелети...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Никога не съм спазвала диета. Когато нашите разберат, че някой ден не сам яла почти нищо ми се карат..
аз до сега съм спазвала само 1 диета която е 7 дневна и на 3тия ден мама вече ми се развика...няма как просто![]()
Щом мама ти се е развикала, значи си малка за диети. Абе хора, недейте така, какви са тия килограми? 35-40 кг каза.. тц тц тцПървоначално написано от sssladuranka
![]()
Трябва да се харесваме такива каквито сме !!![]()
комплексарки...
я си четете уроците ,бе ! какво се занимават с глупости!
алелуя.