- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 2 в 1:Зъби и нокти
Имам два въпроса и вместо да пускам две отделни теми ще ги задам в една.
Нокти:Имам проблем с растежа и здравината на ноктите.Та въпроса ми е знаете ли с какво мога да ги направя по-здрави и да стимулирам растежа им?Ще съм благодарна на всякакви варианти били те разни "бабински' рецепти или нещо друго.
Зъби:Как да си избеля зъбите?Ако някой е ходил да му ги избелват по някакъв начин на зъболекар, моля да сподели повече за самата продцедура и цената.
Благодаря предварително.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
MOga da ti pomogna samo za izbelvaneto na zybite,zna4i kat si izmie6 zybite,tyrka6 gi s soda i posle s korata na limon i deistva,no trqbva da go pravi6 pone vsqka sedmica![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
пф, тва е толкова вредно, 4е няам думиПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Трябва ли първо да изплакна содата преди да го търкам с кората на лимона?Първоначално написано от mim4ety_sara
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
plakne6 i sled tova limona![]()
za6to da e vrednoПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
Вредно е защото содата разваля емайла на зъбите , а за лимона нзПървоначално написано от mim4ety_sara
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
защото от содата ти се разваля емайла ...
ина4е една фр го пробва и имаше ефект![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Vredno e,za6toto se maha emaila na zuba ...Първоначално написано от mim4ety_sara
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
II da si napravi email v gmail tam ima mnoogo miasto nema da svyrsva tolkova barzo tova da ti e problemaПървоначално написано от ice_cream_f
забавнооо....Първоначално написано от pomo6tplz
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Как ще е вредна содата като зъболекар ми я препоръча. Имам лишеи на два долни зъба (това са едни малки кафеникави петънца в дъното на зъба) и докторът ми каза да мия със сода и то редовно. Ако не ми се разраняваха венците бих го правила!
Значи за зъби можеш да пробваш със сол.(мокриш солта търкаш си зъбите и след това ги измиваш и със паста).
За ноктите може да използваш от заздравителите на Perfect.Аз използвам един тъмно лилав на цвят(като го нанесеш на ноктите е прозрачен) и е за бърз растеж на ноктите,укрепва меките и чупливи нокти и е трайна основа за лак.Дано съм помогнала.
Содата и лимонът разяждат зъбите.Иди да ти ги избелят с флуор,не е много скъпо.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
За нокти мога да ти препоръчам продуктите на PERFECT. Цялата им серия е много добра, аз съм много доволна и за изненада не са скъпи варират различно около4-5 лв
Направи добро- яж л***о !
За ноктите и аз съм за заздравителите на Perfect. Много са добри, а и не са скъпи![]()
nicolepcd
Значи за ноктите. Аз преди имах същия проблем. Постоянно се чупеха и не можех изобщо да ги пусна. Сега обаче са много по- добре благодарение на хининовата вода. От нея много заздравяват.
А за избелването на зъби- става много добре с пудра. Може да пробваш и с избелваща паста.
Първоначално написано от varnen4e
ще обясниш ли повечко за пудрата ? (:
А ще разясниш ли малко повече за хининовата вода?Т.е. как я ползваш-мажеш ли,киснеш ли или какво?Първоначално написано от varnen4e
![]()
abe 4akai ,6imite nali sa za izpravqne na z1bite ?Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
Амм и аз това се учудих.. пудраПървоначално написано от InnchetO`bE
![]()
..Why can't I be innocent..
Кое не разбра под 'НЕЩО КАТО...'.Първоначално написано от viktoriya_sn
Сигурно е имала предвид нещо подобно на боксьорските гуми.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!