Здр. Аз съм на 17 години с приятен външен вид и атлетична фигура.
Искам вашето мнение за мен.Всъщност нямам никакви проблеми, но искам да се уверя.
Не съм девствен, падам си по по-големи и мисля че това е нормално и 1-вия ми път именно беше с малко по-голяма от мен(около 10 год).Убеден съм че с тях е по-лесно и неангажиращо.След това бях с една по-малка от мен(1-2 год), беше девсвена и всичко беше просто секс и беше тъпичко, както и да е.А не отскоро съм заедно с едно прекрасно момиче, доло горе пак на мойте години. Доста ми е симпатична и ми харесва да съм с нея, но се страхувам да я отворя, да правя секс със нея.Доста сме се натискали, дори съм я лизал няколко пъти, мисля, че съм доста добър в това (:P ).Но нещо ме спира да я отворя, не мога да й причиня това, мисля си за последиците. Идвам от семейство с принципи, впрочем, ако трябва да съм точен дори не съм българин и за това съм възпитан да се държа мило и респектно към другите.Та за страха ми, просто не искам и с нея да стани така, след секс-а да ми е безразлична и както съм несериозен да я зарежа и тя да стани някоя к*рва или нещо си.
Понякога като гледам някои момичета направо ми се отвращава и си мисля, че почти всички са некви к* и ми се иска да стана монах въпреки че аз преди тази последната си бях малко к*рвичка...