.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Най-напред какъв Ви е проблема ,че има самочувствие?И аз имам и??Ако някой искате да Ви хареса ,трябва първо Вие сами да се харесате нали знаете??

Znaesh li koga "Ви" ili "Вие" se pishe s glawna bykwa?! Neka malko da ti razqsnq neshtata. Pishe se s golqma, kogato se obryshtash s ychtiwata forma kym edin personaj. Pone do kolkoto widqx, mislq che goworeshe za wsichki mneniq predi teb, koito sa izrazili negatiwizym. A ne samo za nqkoe opredeleno.

И още нещо някой се изказа ,че не можел да пише автора - алооо колко българи правят грешки ,а той даже не е българин ,така че какво искате от момчето?

A ti bylgarka li si?! Izwinqwam se za ironiqta, no se draznq, kogato se pishesh za gramoten chowek, a ne znaesh elementarni prawila.

Po temata: Spored men, ako naistina iskash da si s neq - prosto shte go naprawish.. Nezawisimo dali shte prawite seks ili ne. To si e do choweka..
    Sasho1988

Варна..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Най-напред какъв Ви е проблема ,че има самочувствие?И аз имам и??Ако някой искате да Ви хареса ,трябва първо Вие сами да се харесате нали знаете??

Znaesh li koga "Ви" ili "Вие" se pishe s glawna bykwa?! Neka malko da ti razqsnq neshtata. Pishe se s golqma, kogato se obryshtash s ychtiwata forma kym edin personaj. Pone do kolkoto widqx, mislq che goworeshe za wsichki mneniq predi teb, koito sa izrazili negatiwizym. A ne samo za nqkoe opredeleno.

И още нещо някой се изказа ,че не можел да пише автора - алооо колко българи правят грешки ,а той даже не е българин ,така че какво искате от момчето?

A ti bylgarka li si?! Izwinqwam se za ironiqta, no se draznq, kogato se pishesh za gramoten chowek, a ne znaesh elementarni prawila.

Po temata: Spored men, ako naistina iskash da si s neq - prosto shte go naprawish.. Nezawisimo dali shte prawite seks ili ne. To si e do choweka..
    Първо искам да те попитам къде казах ,че съм мега учена и не правя грешки?Аз безгрешен човек не познавам.Добре написала съм Ви с главна буква ,аз се радвам ,че само това е грешката.Ако знаеш колко съм забравила да говоря българският език ,така че се гордея със себе си и с това ,което още мога (не живея в България) .
    И да бъларка съм ,ама доста често не се гордея с това
    И пак питам къде казах колко съм грамотна?!Казах ,че има куп българи ,които пишат грешно ,а той не е българин и пише добре !? В цялата история не разбирам къде виждаш ,че съм супер грамотна?!Поне аз не съм го казвала.
    Айде със здраве.

ПС - Fabolouse - bırak onlar.bak yaa ц,ц,ц salak /множествено число ама нз как е =))) /

Град
    Shumen
    Abe chovek kak moje da govorish taka za momichetata? Lele kolko mi e gadno tova izkazvane OTVORQ na men chak mi se povryshta.Problema ti e che trqbav da si sednesh na zadnika da pomislish kakvo i shto iskash.Kato ne iskash da i zagubish devstvenosta nedei...Kakvo ti prechi da vodish vryzka v koqto sexa ne e na glavno mqsto? Kakto i da e...Ta ne mojah da razbera koe ti e vyzpitanoto za da govorish po takyv nachin (pishesh) ...lizah q,otvorih,kurvi....???
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

макар че аз съм казала ако се задържим много години заедно ще си сменя вярата ако трябва и пак ще съм с него =)
    Тоя яко те брейнуашва (brainwash) ... Как ще ставаш мюсюлманка бе?

Иначе всичко точно, връзка, любов, а у... ама да си сменяш религията заради един човек... религията е морал, нали знаеш...
    Да не обидя автора на темата, ама християните сме доста по-напреднали от мюсюлманите, при тях доколкото знам не е 2008, смятай колко са зле.
    Както и да е, това не е в темата но как да е... Не можах да се стърпя.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от jghgh

Тоя яко те брейнуашва (brainwash) ... Как ще ставаш мюсюлманка бе?

Иначе всичко точно, връзка, любов, а у... ама да си сменяш религията заради един човек... религията е морал, нали знаеш...
    Да не обидя автора на темата, ама християните сме доста по-напреднали от мюсюлманите, при тях доколкото знам не е 2008, смятай колко са зле.
    Както и да е, това не е в темата но как да е... Не можах да се стърпя.
    Да ,зная ,че християните са по-напреднали.Но просто тука познавам 10000100102310 човека ,които са мюсюлмани и мога да кажа ,че живеят много по-спокойно.Те са възпитани просто.Няма Богохулство ,спазват се правила ,абсолютно няма да се занимават с дрога или безразборен секс /повечето/ . А бе не знам ,просто има огромна разлика.
    Примерно преди много обичах да ходя по-разголена и не знам ,сега не го смятам за толкова нормално.И като си мисля до сега как съм живяла направо ме е яд за себе си.Толкова простотии съм направила.Това момче ме научи да не изневерявам ,да не го лъжа ,да съм вярна /не на него ,на себе си/.А бе коренно се промених.Майка ми не е доволна особено ,че съм с турчин ,но даже тя казва ,че той все пак колкото и да не го харесва успя да ме промени доста =)

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от Fabolouse
    @TheLittleAngel` щеше да е достатъчно да ми кажеш, че нямам проблем.Кво тук ще ми развиваш няк'ви тези? Ти гадателка ли си ?
    Сигурен съм, че си прекрасен човек, но те моля да не изливаш отрицателната си енергия върху мен .Айде със здраве.
    Не си изливам отрицателната енергия върху теб. Можеш да си сигурен в това. Просто изразих мнението си и на някои хора това не им хареса.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

ne mi se zanimava s samovlubeni hora...

Фен
    Град
    На покрива!!!
    [/quote]
    Не си изливам отрицателната енергия върху теб. Можеш да си сигурен в това. Просто изразих мнението си и на някои хора това не им хареса.[/quote] TheLittleAngel` коя си ти, че да го съдиш? Бас хващам, че си на 13-14 и си мислиш, че знаеш всичко... имаш гадже, което не иска секс, защото те обича.... ОК... кои сте всички вие да го съдите какво прави и как се чувства? Защо да няма самочувствие... и аз имам щото съм супер яката П***А и имам супер якото гадже ... и кво...? поне се замисля... а ти каква си, че се мислиш за по-добра от него?

А ти, момче, ако искаш легни с нея... само не я лъжи, че я обичаш, защото тя заслужава истината... не и казвай, че може да ти мине, нека не знае... просто не казвай, че я обичаш, а ако тя пак реши да о направи.. нямаш вина
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Не си изливам отрицателната енергия върху теб. Можеш да си сигурен в това. Просто изразих мнението си и на някои хора това не им хареса.[/quote] TheLittleAngel` коя си ти, че да го съдиш? Бас хващам, че си на 13-14 и си мислиш, че знаеш всичко... имаш гадже, което не иска секс, защото те обича.... ОК... кои сте всички вие да го съдите какво прави и как се чувства? Защо да няма самочувствие... и аз имам щото съм супер яката П***А и имам супер якото гадже ... и кво...? поне се замисля... а ти каква си, че се мислиш за по-добра от него?

А ти, момче, ако искаш легни с нея... само не я лъжи, че я обичаш, защото тя заслужава истината... не и казвай, че може да ти мине, нека не знае... просто не казвай, че я обичаш, а ако тя пак реши да о направи.. нямаш вина [/quote]

Първо: Не съм на 13-14, а на 16.
    Второ: Не си мисля, че знам всичко. Никога не съм го мислела.
    Трето: Нямам гадже. Дори и да имах, нямаша да съм с него, защото искам секс, а защото го обичам и той ме обича.
    Четвърто: Аз съм в правото си да си кажа мнението по темата и ти не можеш да ми забраниш да го правя, дори и да не ти харесва.
    Пето: Не го съдя за нищо. Той сам решава какво да прави и какво не.
    Шесто: Не ме вълнува колко си яка и колко готино гадже имаш. Това си е твоя работа. Нито ще ме накараш до ти завиждам, нито ще ме ядосаш с този факт, защото съм си много добре и така.
    Седмо: Не се мисля за по-добра, от когото и да е. Дори и да съм, за мен не е най-важното нещо.
    Осмо: Коя си ти да ми говориш с такъв тон?
    Девето: Не съм единствената, която е с отрицателно мнение, така че по-добре не ме критикувай.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Реших да не го правя.Осъзнах, че ми харесва да си мечтая за това и мисля, че това ми стига. Нека да го направи с някой друг, който я заслужава .

В този форум няма място за мен.

G-King'z - typi myrshi.mp3 - поздрав за всеки който се чувства мърша!!!
    Има ли смисъл, като няма значение...

Град
    Hasselt
    В този форум няма място за мен.

G-King'z - typi myrshi.mp3 - поздрав за всеки който се чувства мърша!!!
    Щях и аз да ти го кажа . . . . това да седиш да им се обесняваш е малко под нивото ти Някой път се чудя и аз какво търся тук като видя ,че те се карат и правят някакви дестки номера.
    Иначе и аз ги поздравявам с тая песен!
    Ай ,пич , успех! =)

Град
    София
    Много сте ми интересни, като кажете в някъв форум ''Тоя кво се надува?'' .. Ми нали тва е форум, вие не го познавате, той се опитва да ви обясни как седят нещата,кой е, какво е преживял, не ви казва ''Оо, аз колко съм минал, колко съм готин''. Това, че е споделил, че го е правил с жена, 10 години по - голяма от него, и с колко момичета е бил и т.н., не означава, че се надува, а просто дава информация, за да добиете по - точна представа и да му дадете по - компетентен (доколкото е възможно във форум) съвет. Та, извинявам се за оффтопик-а, момчето вече си е решило, че няма да го направи с нея, доколкото прочетох в последния му пост, така че нямам какъв съвет да му дам, щом така си е решил.

Абе ти си много смотан как можшеш да мислиш така като чели ние жените сме некфи играчки точно обратото е затва си има и PLAYBOY надявам се 4е зн тфа кфо е мн си смотаннннннн не сме некфи си...4е да зарязваш без при4ина :-x

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    На мен пък ми харесва това,че имаш самочувствие...Изобщо от написаното ми харесваш като човек,само за инфо - помисли добре за момичето,защото първия път за момичетата(или по-точно за повечето)е много важен Успех

Re: Какъв ми е проблема ?

дори не съм българин и за това съм възпитан да се държа мило и респектно към другите.
    Това значи че всички българи не сме мили и не се държим с респект към другите ли?

Град
    Hasselt

Цитирай Първоначално написано от mi6unka
    дори не съм българин и за това съм възпитан да се държа мило и респектно към другите.
    Това значи че всички българи не сме мили и не се държим с респект към другите ли?
    Къде пък е казал ,че всички?!Ти пък все едно няма такива!???Във всяко стадо има мърша ,какво се засягаш

Цитирай Първоначално написано от mi6unka
    Къде пък е казал ,че всички?!Ти пък все едно няма такива!???Във всяко стадо има мърша ,какво се засягаш
    Еми не че засягам просто така го е написал "не съм българин и ЗА ТОВА съм възпитан...."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си