- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв ми е проблема ?
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Znaesh li koga "Ви" ili "Вие" se pishe s glawna bykwa?! Neka malko da ti razqsnq neshtata. Pishe se s golqma, kogato se obryshtash s ychtiwata forma kym edin personaj. Pone do kolkoto widqx, mislq che goworeshe za wsichki mneniq predi teb, koito sa izrazili negatiwizym. A ne samo za nqkoe opredeleno.
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
A ti bylgarka li si?! Izwinqwam se za ironiqta, no se draznq, kogato se pishesh za gramoten chowek, a ne znaesh elementarni prawila.
Po temata: Spored men, ako naistina iskash da si s neq - prosto shte go naprawish.. Nezawisimo dali shte prawite seks ili ne. To si e do choweka..
Sasho1988
Варна..
Първо искам да те попитам къде казах ,че съм мега учена и не правя грешки?Аз безгрешен човек не познавам.Добре написала съм Ви с главна буква ,аз се радвам ,че само това е грешката.Ако знаеш колко съм забравила да говоря българският език ,така че се гордея със себе си и с това ,което още мога (не живея в България) .Първоначално написано от _CuCuTy_
И да бъларка съм ,ама доста често не се гордея с това![]()
И пак питам къде казах колко съм грамотна?!Казах ,че има куп българи ,които пишат грешно ,а той не е българин и пише добре !? В цялата история не разбирам къде виждаш ,че съм супер грамотна?!Поне аз не съм го казвала.
Айде със здраве.
ПС - Fabolouse - bırak onlar.bak yaa ц,ц,ц salak /множествено число ама нз как е =))) /
Abe chovek kak moje da govorish taka za momichetata? Lele kolko mi e gadno tova izkazvane OTVORQ na men chak mi se povryshta.Problema ti e che trqbav da si sednesh na zadnika da pomislish kakvo i shto iskash.Kato ne iskash da i zagubish devstvenosta nedei...Kakvo ti prechi da vodish vryzka v koqto sexa ne e na glavno mqsto? Kakto i da e...Ta ne mojah da razbera koe ti e vyzpitanoto za da govorish po takyv nachin (pishesh) ...lizah q,otvorih,kurvi....???
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Тоя яко те брейнуашва (brainwash) ... Как ще ставаш мюсюлманка бе?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Иначе всичко точно, връзка, любов, а у... ама да си сменяш религията заради един човек... религията е морал, нали знаеш...
Да не обидя автора на темата, ама християните сме доста по-напреднали от мюсюлманите, при тях доколкото знам не е 2008, смятай колко са зле.
Както и да е, това не е в темата но как да е... Не можах да се стърпя.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да ,зная ,че християните са по-напреднали.Но просто тука познавам 10000100102310 човека ,които са мюсюлмани и мога да кажа ,че живеят много по-спокойно.Те са възпитани просто.Няма Богохулство ,спазват се правила ,абсолютно няма да се занимават с дрога или безразборен секс /повечето/ . А бе не знам ,просто има огромна разлика.Първоначално написано от jghgh
Примерно преди много обичах да ходя по-разголена и не знам ,сега не го смятам за толкова нормално.И като си мисля до сега как съм живяла направо ме е яд за себе си.Толкова простотии съм направила.Това момче ме научи да не изневерявам ,да не го лъжа ,да съм вярна /не на него ,на себе си/.А бе коренно се промених.Майка ми не е доволна особено ,че съм с турчин ,но даже тя казва ,че той все пак колкото и да не го харесва успя да ме промени доста =)
Не си изливам отрицателната енергия върху теб. Можеш да си сигурен в това. Просто изразих мнението си и на някои хора това не им хареса.Първоначално написано от Fabolouse
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
ne mi se zanimava s samovlubeni hora...![]()
[/quote]
Не си изливам отрицателната енергия върху теб. Можеш да си сигурен в това. Просто изразих мнението си и на някои хора това не им хареса.[/quote] TheLittleAngel` коя си ти, че да го съдиш? Бас хващам, че си на 13-14 и си мислиш, че знаеш всичко... имаш гадже, което не иска секс, защото те обича.... ОК... кои сте всички вие да го съдите какво прави и как се чувства? Защо да няма самочувствие... и аз имам щото съм супер яката П***А и имам супер якото гадже ... и кво...? поне се замисля... а ти каква си, че се мислиш за по-добра от него?
А ти, момче, ако искаш легни с нея... само не я лъжи, че я обичаш, защото тя заслужава истината... не и казвай, че може да ти мине, нека не знае... просто не казвай, че я обичаш, а ако тя пак реши да о направи.. нямаш вина![]()
Не си изливам отрицателната енергия върху теб. Можеш да си сигурен в това. Просто изразих мнението си и на някои хора това не им хареса.[/quote] TheLittleAngel` коя си ти, че да го съдиш? Бас хващам, че си на 13-14 и си мислиш, че знаеш всичко... имаш гадже, което не иска секс, защото те обича.... ОК... кои сте всички вие да го съдите какво прави и как се чувства? Защо да няма самочувствие... и аз имам щото съм супер яката П***А и имам супер якото гадже ... и кво...? поне се замисля... а ти каква си, че се мислиш за по-добра от него?
А ти, момче, ако искаш легни с нея... само не я лъжи, че я обичаш, защото тя заслужава истината... не и казвай, че може да ти мине, нека не знае... просто не казвай, че я обичаш, а ако тя пак реши да о направи.. нямаш вина[/quote]
Първо: Не съм на 13-14, а на 16.
Второ: Не си мисля, че знам всичко. Никога не съм го мислела.
Трето: Нямам гадже. Дори и да имах, нямаша да съм с него, защото искам секс, а защото го обичам и той ме обича.
Четвърто: Аз съм в правото си да си кажа мнението по темата и ти не можеш да ми забраниш да го правя, дори и да не ти харесва.
Пето: Не го съдя за нищо. Той сам решава какво да прави и какво не.
Шесто: Не ме вълнува колко си яка и колко готино гадже имаш. Това си е твоя работа. Нито ще ме накараш до ти завиждам, нито ще ме ядосаш с този факт, защото съм си много добре и така.
Седмо: Не се мисля за по-добра, от когото и да е. Дори и да съм, за мен не е най-важното нещо.
Осмо: Коя си ти да ми говориш с такъв тон?
Девето: Не съм единствената, която е с отрицателно мнение, така че по-добре не ме критикувай.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Реших да не го правя.Осъзнах, че ми харесва да си мечтая за това и мисля, че това ми стига. Нека да го направи с някой друг, който я заслужава.
В този форум няма място за мен.
G-King'z - typi myrshi.mp3 - поздрав за всеки който се чувства мърша!!!
Има ли смисъл, като няма значение...
Щях и аз да ти го кажа . . . . това да седиш да им се обесняваш е малко под нивото тиПървоначално написано от Fabolouse
Някой път се чудя и аз какво търся тук като видя ,че те се карат и правят някакви дестки номера.
Иначе и аз ги поздравявам с тая песен!![]()
Ай ,пич , успех! =)
Много сте ми интересни, като кажете в някъв форум ''Тоя кво се надува?'' .. Ми нали тва е форум, вие не го познавате, той се опитва да ви обясни как седят нещата,кой е, какво е преживял, не ви казва ''Оо, аз колко съм минал, колко съм готин''. Това, че е споделил, че го е правил с жена, 10 години по - голяма от него, и с колко момичета е бил и т.н., не означава, че се надува, а просто дава информация, за да добиете по - точна представа и да му дадете по - компетентен (доколкото е възможно във форум) съвет. Та, извинявам се за оффтопик-а, момчето вече си е решило, че няма да го направи с нея, доколкото прочетох в последния му пост, така че нямам какъв съвет да му дам, щом така си е решил.
Абе ти си много смотан как можшеш да мислиш така като чели ние жените сме некфи играчки точно обратото е затва си има и PLAYBOY надявам се 4е зн тфа кфо е мн си смотаннннннн не сме некфи си...4е да зарязваш без при4ина :-x
На мен пък ми харесва това,че имаш самочувствие...Изобщо от написаното ми харесваш като човек,само за инфо - помисли добре за момичето,защото първия път за момичетата(или по-точно за повечето)е много важенУспех
Това значи че всички българи не сме мили и не се държим с респект към другите ли?Първоначално написано от Fabolouse
![]()
Къде пък е казал ,че всички?!Ти пък все едно няма такива!???Във всяко стадо има мърша ,какво се засягашПървоначално написано от mi6unka
![]()
Еми не че засягам просто така го е написал "не съм българин и ЗА ТОВА съм възпитан...."Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()