- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- готин съученик..
Значи..има едно момче в моя клас..дойде тази година,на 15 сам.И тaка,тва момче супер мн ми допадна,харесах си го още от първия ден,ноо..отиваме на кафе с моите съученички и се оказва,че всички него харесватAпък аз искам да го сваля,щотоо само го поглеждам от време на време по цял ден така..и само с гледане не става.A има еdно момиче в класа,дет сме фр с нея,и тя питала един съученик дали тва момче си има гадже,и той казал ми незнам,ма доколкото виждам да
![]()
и кво тряа да значи тва,при положение че в даскало той се движи само с момчета
Явно тва момичето иска да го свали,то вече се вижда че го е харесала,обачее аз искамм той на мене да обърне внимание..айде ся посъветвайте ме как да стане тва,кво да му говора,ала-бала..
![]()
И също научих,че половината от по-малките ученички са го харесалии ся нз кво да направа,посъветвайте ме,плс,ама без злобни коментари,няма смисъл.. :P
Какво от това, че твоите приятелки не го харесват? Още по-добре - ако го харесваха, щяхте да се избиете за него.![]()
Просто гледай да се сближиш с въпрносто момче - говорете си междучасията, ако ходите на кафе през голямото, викайте го с вас... и абе въобще използвай всяка възможност да контактуваш с него. После почваш да му правиш разни намеци, да му се усмихва/намигаш... и ако видиш, че има някаква симпатии към теб, го питаш дали иска да пробвате.
Айде успех!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
значи половината училище му се кефи на тоя .... уу сигурно е мн готин в такъв случай естно казано нз как да ти помогна. ама ако другите тръгнат да го свалят и ти ако решиш да ги последваш, гледай да си различна от другите по някакъж начин за да ти обърне внимание от мнозинството... а пък ако си има приятелка вече нз
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Aуууу че познатооо.Едно към едно с моята историяяяя
Ами виж в моя случай момчето беше малко мълчаливо защото не ни познаваше и аз използвах това и бях една от първите които се запознаха с него,на 2 ден му поисках скайпа и се сприятелих МНОГО с единствената му позната от класа ( да подчертая той НЕ я харесва ) понеже те стоят двамата и аз като отивам при нея и почаваме да си бъбрим тримата да се кикотиме изобщо...сега вмомента сме на ниво писане всеки ден,бъбрене всяко междучасие,закачки,смях,по ледчета,подсказване по контролни игри на тенис и така нататък....замечтах се...
Та в общи линии съвета ми е ДЕЙСТВАЙ.Първото впечатление е много важно.Направи му добро първо впечатление и си готова,НО бъди себе си.Не се лигави,не се надувай просто си бъди ТИ.Ей тва е.Айде успех
Само с гледане няма да стане.
Отиди при него и говори с него.3авържи някакъв раэговор.Примерно може да го пораэпиташ откъде идва,с кво се эанимава-некви такива лежерни тъпотии.После вече,ако тръгне раэговора,не мисли толкова много какво да кажеш и как да го кажеш,а си говори каквото ти е на сърце.Беэ обяснения в любов.
И дано не се окаже,че тоэи е просто един красавец,който няма много акъл в главицата.
И нещо друго-първо примерно няма да е эле да се научих да пишеш.сЪм се пише с Ъ.Като эа начало эапомни това.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Съблечи се гола
пред него.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Леле, какъв е тоя, бе?!
Та, по темата... трябва да му направиш впечатление, за да му привлечеш вниманието, иначе ще си "една от многото", което те обезличава и моментално те праща в НЕ-графата. Вярно, че с гледане само няма да стане, ама щом цялото даскало е тръгнало след него няма да се впечатли лесно. Просто бъди себе си, няма начин да те хареса иначе.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Тоя ми мяза на некакъв ФеииШъъъН вЕее/ПлЕйБОййййй.Накрая ще ви мине всичките една по една стига да е хитър ама се съмнявам.Покажи му с какво си различна.Намекни му примерно да си поговорите.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от Pep1no
super typo.. lichno az nikoga ne bih si dal telefona ili skype na nekfa det sa iztupa pred men i da mi go poiska.. ta po temata potursi toi ot kakvo se interesuva i sledvashtiq put kogato si prikazva s aver4etata po edi si koq tema se vkliu4i i tiBezotkazna taktika , no ako s namesatati si proli4i 4e ne razbirash nishty.. AXHAXH
losho za teb
![]()
![]()
вместо да има бой![]()
я по добре се сприятели с него "не става само с гледане тряя и дейстеие"
![]()
![]()
повече говори с него ко ти пука за другите за мене мнението на някои хора не го чувам
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"