- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- podut stomah
zdraveite.v posledno vreme hodq pred 2-3 dena po golqma nujda a predi vseki den,kakto smqtam 4e e normalno. v momenta stomaha mi e mn podut.molq vi prepor14aite mi nqkakvi razhlabva6ti hrani..blagodarq predvaritelno.
Пшеничени трици с кисело мляко. Около 1лв са 200гр.Те се взимат и при диети,за да засилят изхвърлянето на вредните вещества
Добре е сутрин да ги хапваш
Успех
Smile!?
ох и аз бях същата... има 1 чай "цяръ" той е принципно за отслабване, значи вземи си 1 ии след даскало си направи, мн разхлабва и изхвърляш всичкоаз свалих само със него 4 кг
![]()
mama si pravi trici no ne s kiselo mlqko a s aktiviq.![]()
Яж ябълки или каквито и да е пловове на гладно без банани. НАй-добре е вечер прди да легнеш да хапнеш или ябълка или портокал и после сутинра като станеш отново. До 5-10 мин е сиг че ще отидеш до тоалетна. Ако пробваш с оесени ядки не го прави сутрин, защото с тях става малко по бавно и наистина може да те хване някъде по пътя. Друго, коеот би ти помогнало е лютеница. Сутринта една препечена филийка намазана с лютеничка също бързо ще те вкара в тоалетната. Успех![]()
Първоначално написано от bobito_th
![]()
![]()
Че "Активия"- та какво е
Грис
![]()
Направи добро- яж л***о !
Има разхлабителен шоколад в аптеките и казват,че помагалЗа име не се сещам,но ако попиташ ще ти кажат .
Ама много буквално приемаш нещата беПървоначално написано от sladko_teenche_v
сутринта продълйава дообед,не само преди да отиде на училище
Smile!?
blagodarq za otgovorite.loveme123 probvam s qb1lki - pravq si sok4eta vseki den ot tqh no rqdko ima efekt.vse pak blagodarq na vsi4ki![]()
Пробвай с Активия, би трябвало да помогне.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
аз добавям и сладко от плодове, например от смокини![]()
чувала съм от майка ми понеже тя има хронично подут корем че много помагал чаят от майчин лист! а и не е бил мн скъп някъде около 1-2 лв. при нея винаги има ефект !Късмет!! :P
+1Първоначално написано от Elisa`Day
![]()
Суетата.Моят любим грях.
to4no tui 6tqh da napisha i azПървоначално написано от Мушмула
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от kuklichka_bg
Гениалните мозъци мислят еднакво :P
Направи добро- яж л***о !
Комфорт се казваПървоначално написано от albb
![]()
А по темата: и аз бях така. Искам да допълня, че от триците не се "подрискваш" ! Всичко си протича нормално, просто те карат да ходиш до тоалетнаА има 1 друг чай от "Майчин лист" билката значиии ПРЕДУПРЕЖДАВАМ
![]()
![]()
от 1 чаша от този чай вс е ъндър кънтрол ама ако изпиеш 2ра е тогава ще ти се развие болта колкото и раждясал да е
![]()
![]()
УСПЕХ
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Активията е всичко друго, но не и кисело мляко..Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
get off.
колко време го пи тоя чай че отслабна 4 кгПървоначално написано от s3xy...
(аз искам 2 да сваля попринцип
)