zdraveite,minalata sed.se zapoznah s edno mom4e stra6no sladuk na pruv pogled,prosto igrahme voleibol zaedno,toi e ot drygiq klas i vuv Vtornik az izlqzahme,be6e naistina strahotno,zabravqm vsi4ko,kogato sum s nego,adski go har.dori zabravih biv6ata si lubov,koqto obi4ah godini,ta toi me kara da se ysmihvam,durji se strahotno kum men,kazah my,4e e sladuk,togava na sre6ata toi me gy6na nqkolko puti,ne moga da razbera,dali me har.proato,kato me vidi se iz4ervqva i ysmihva,az go pitah,dali iska da izlezem pak,toi kaza da,samo ,4e taq sed nqmalo da moje,a 6qlo da ima nqkuv kypon i toi me pokani da otida s nego,toi e s 2 god po-golqm ot men,mn svesten,dnes nqkvi ot po -golemite iskaha da go biqt,i az samo,kat vidqh ,kak se natrupaha okolo nego,6qh da ymra ot pritesnenie toi me vidq,no edna fr. mi kaza da doida po-natatuk i da ne se zanimavam,taka se pritesnih i o6e mi e gadno,n6 ne my napraiha i az mn burzo se pribrah i vednaga my pisah v skype,ama toi go nqa6e na liniq,dali go obi4am ,spored vas,a dali toi me har.,kak da razbera dali me har.?i kakvo da kaja na maika mi za da otida na kypona,za6oto tq nqma da me pusne,pls pomognete mi blagodarq na vsi4ki,koito mi pro4etaha romanite
Moderated by Aleandra
Заглавията на темите трябва да са на Кирилица