Изразила съм си мнението по темата.Като пишеш с червено какво си мислиш?..Че ми вдъхваш някакъв респект ли,какво?..Не можеш да съдиш дали съм тъпа или не,след като не ме познаваш лично.И аз ако трябва да съдя по твоите постове в други теми,заключението ми би било доста крайно.Мисля,че си на 16-17-18 някъде там,а пишеш елементарни думи с много смешни правописни грешки.Смятам,че авторката харесва пича само заради лицето му,защото неведнъж тя споменава какъв сладур е.Не ми пука,че се повтарям-твоите изводи,и изобщо целия ти пост е съставен само от някакви нападки срещу мен.В крайна сметка,форума е всеки да си дава мнението свободно.Аз съм си го дала така,както мисля че е ситуацията според мен.Щом ти го правиш,ще го правя и аз:трябва да си адски ограничена един вид,заядлива и куха,за да разправяш какъв човек съм само от един мой пост.Ако ме познаваше,щях да ти зачета мнението..Ама да ми съдиш каква съм и каква не в някаква тема....Айде,моля ти се!Като имаш още нещо да кажеш,прави го на лично...не да се разваля темата.