.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

кафеникаво течение?

здравейте,малко съм притеснена и за това се обръщам към вас ако някой е имал подобен проблем:значи преди около 5,6 дена ми свърши цикъла,той самият протече нормално.от вчера обаче нещо не се чувствам хич добре,май имах температура снощи и явно съм настинала,обаче заедно с това вчера имах и някакъв по скоро дисконфорт в областа на корема,отнчало мислех че може да е някой чревен вирус обаче не е.днес пак ми е кофти на корема и от вчера се появи едно кафеникаво течение което ме притеснява.до сега не съм имала такова,а коремът дори немога да определя къде ме "боли" (щото не е точно болка),ту по надолу ту по нагоре.дали нещо съм настинала и затова е това течение?доста се притеснявам.. настинали яйчници може би? и ако има връзка преди 2 дена правих секс с приятеля ми с презерватив разбира се и всичко си беше ок.и после се появи течението...

Според мен е нормално щом скоро ти е свършило няма проблем и на мен ми се е случвало но рядко.

Ако още не ти се е нормализирал цикълът, е нормално, според мен.
    А най - добре се посъветвай с лекар, малко ще са хората в този форум, които могат да ти дадат точна диагноза
    УСПЕХ!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    По-добре се консултирай с лекар.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не ми се струва много нормално . . най-добре доктор ,ако не изчезне

Просто организма ти се е объркал и изхвърля лайната през грешната дупка

Щом си настинала е много вероятно от това да е течението,получава се в такива случай.Ако имаш повече от 3 дни такова течение или болки най-добре е да отидеш при личния,а после при гинеколог.Няма нищо страшно просто за консултация

...hate my nickname

ох слава богу вече се чувствам по-добре не ме боли корем и течението го няма \/ мерси за мненията

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    ами явно още не ти се е регурирал както трябва цикълът... спокойно и при мен е така няма от какфо да се притесняваш
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си