- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете ми какво да правя?
имам една приятелка която харесва едно момче от една година.Даже може да се каже че е влюбена.Но той не я харесва.Аз я познавам от 15-ти септември,но тя много свикна с мен(поне така ми каза).Тя започна да споделя с мен за него и аз започнах да го харесвам въпреки че никога не съм го виждала.Тя искаше да говоря с него по телефона(незнам защо) и гласа му беше страхотен.Още тогава разбрах че има нещо.После отидохме на кафе след даскало и аз го видях за първи път.Просо е нещо уникално!Той се държеше с мен много готино и приятелките ми ми казаха че е имало някви искри между нас.Аз искам да бъда с него,но се изявих като приятелка и реших да не правя нищо.След това аз говорих със въпросното момиче какво чувствам и тя ми каза да бъда с него.Но аз виждам че й е гадно.Затова незнам какво да правя моля ви кажете ми![]()
Постъпи както смяташ за добре ....
все пак не ние ще ходим евентуално с него![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
tova e yjasno,neka drygite da ti pomognat,az sum 6okirana![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен не трябва да тръгваш с него, тя казва, че всичко и е наред и, че няма проблем, но повярвай ми има... Можеш да изчакаш да спре да го харесва и все пак тя ще ти е приятелка дълго време, а с него ако не се получи може и за една седмица и айде![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ти си егати злето, честно.
Ако той има чувства към теб, а не към нея тогава си помисли ... защото на нея ще и е гадно ако се хванете. Ако той харесва нея - остави ги да бъдат щастливи. Помисли, все пак тя ти е приятелка, а приятелите остават, докъто любовта си отива. Не позволявай той да стане повод за ваше скарване и разваляне на отношенията.
да бе приятелки.... за няма месец и големи приятелки сте направо не знам как си вярваш... Струва ми се че ти казва че се е привързала към теб точно за това че да почувстваш угризения и да постъпиш както тя иска ... т.е. да НЕ си с момчето а да и оставиш пътя свободен...А и ако на теб наиситна ти беше приятелка нямаше да се поколебаеш... така че давай пробвай се с това момче.накрая току виж си без приятелка и без гадже ама кво толкова
![]()
П.П. Замисли се на кого държиш повече на тази твоя "приятелка" или на готиното момче... и когато сама си отговориш на този въпрос действай![]()
Това е едно от най-гадните неща,които може да направи една приятелка..незнам до колко точно сте приятелки щом се познавате от 15-ти ,но мисля че не трябва да тръгваш с това момче. Момчета много приятели малко..по- добре се опитай да си спечелиш приятелка отколкото гадже..а и ако тя наистина държи на теб ще е горда с теб ако не тръгнеш с него дори и да ти казва да го направиш.. и ще го помни винаги..това ще е доказано приятелствоУспех в избора и мисли правилно
![]()
3аглавието на темата ти даже е тъпанарско.
"Кажете ми какво да правя"-раэни непоэнати хора искаш да ти кажат какво да правиш?Поне да беше эаменила "кажете ми" с "посъветвайте ме".
Добре ще е да се понаучиш понякога да можеш сама да вэемеш решение.
В случая моят съвет е да не се эахващаш с това момче,эащото на приятелката ти ще й е неприятно,дори и да не ти го покаэва.Вероятно и тя като теб се прави на солидарна.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Гаджетата са до време, а приятелите - вечни.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
+1 но само ако говорим з аистински приятели,защото предатели колкото искашПървоначално написано от naduta_fukli4ka
ако си с него ..на нея ще и е гадно , въпреки, че ти казва да тръгнеш с него ..зависи от това какви приятелки сте с нея . Ако ти пука поне мъничко за нея ..не и причинявай това![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!