.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Момичета

Повече от фен
    Град
    sofia

Момичета

Здравейте на всички момичета и момчета.Доколкото гледам във форуми навсякъде пише че момичетата си падат по груби момчета.В нашия клас има един дето е двойкарник и доста груб но е като магнит за момичетата.Аз съм точно обратното никога не съм груб към някого,нито имам слаби оценки и нито се бия.Моля кажете ми как да подхождам към момичетата ако искам да привлеча някоя.НЕ съм съгласен да стана лош като този от нашия клас за да привличам момичетата.
    qko mi e

Един съвет-сега , когато си ученик, всички кухи лейки си падат по "лоши момчета"- т.е. двойкаджии, бройкаджии и боклуци.Аз съм доста над възрастта за ученичка и ти казвам-след 5-6 години тези никой няма да ги счита за хора, а жените с акъл в главите не търсят кварталния боклук, а човек с образование и професия. Знам ,че това което пиша сега може и да не го възприемеш, но след няколко години ще видиш че ти ще си предпочитания!
    Никога не се мъчи да променяш себе си, за да се впишеш в талпата от грубияни и неграмотници.Бъди себе си, има много свястни момичета, които могат да те оценят.

Прави си сметка какви точно момичета му се лепят...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Sofiq
    Теэи неща стават сами.Вэаймната любов се случва съвсем неочаквано и това и е хубавото и вълнуващото.Поне при мен така се случва.Не се е случвало много пъти,эащото не съм никак влюбчива,но пък си е струвало винаги,эащото е имало страшно силна тръпка.Недей да си втежняваш живота.Това не е състеэание.И не може да се кажеш "Момичетата харесват..." или "Момчетата харесват...",всякакви такива иэкаэвания са тъпи.Хората са раэлични и харесват раэлични неща. :]
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

и в нашия клас има един такъв , който след време най-много да работи на некой строеж ( да носи материал)

Повече от фен
    Град
    sofia
    Момичета благодаря ви за отговорите знам че сте свестни хора
    qko mi e

Зависи как се държиш смисъл да не е супер сдухано ами да си печен просто да има кфо да си кажат с тебе и все пак има значение и това как изглеждаш . . .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от neonskull
    Момичета благодаря ви за отговорите знам че сте свестни хора
    Откъде?
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Targovishte
    soulripper Определено съм съглсна с теб
    Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.

kato za na4alo moje go zaebesh tfa PSP MANIAK siguren sam che dori v daskalo go nosish.. i nedei govori s momi4etata za igri! tova e nai golqmata greshka

Супер фен
    Един съвет-сега , когато си ученик, всички кухи лейки си падат по "лоши момчета"- т.е. двойкаджии, бройкаджии и боклуци.Аз съм доста над възрастта за ученичка и ти казвам-след 5-6 години тези никой няма да ги счита за хора, а жените с акъл в главите не търсят кварталния боклук, а човек с образование и професия. Знам ,че това което пиша сега може и да не го възприемеш, но след няколко години ще видиш че ти ще си предпочитания!
    Никога не се мъчи да променяш себе си, за да се впишеш в талпата от грубияни и неграмотници.Бъди себе си, има много свястни момичета, които могат да те оценят.
    Това което твърдиш не е толкова вярно колкото относително, но е факт че булшенството от жените харесват силни,груби(не селски грубияни, а чаровни груби)небрежни мъжкари,способни да ги защитят в беда . Вие винаги сте харесвали небрежността в нас мъжете така както и ние харесваме вашето изящество. Отличния успех и непобойничество не са гаранция че и след време жените ще го харесват, защото когато си търсят мъж не гледат бележника и дипломата. Той никога няма да бъде себе си защото след 5 години характера му ще бъде доста по различен от този сега.
    Авторе продължавай да концентрираш силите върху учението след това с негова помощ постигни нещо в тоя живот, издигне се в обществото, изгради СТАТУТ, пък да видим кой кого...

В пубертета е голяма гъзария да правиш впечатление по такъв начин, съответно и да се движиш с такива хора. Като им дойде акъла на момичетата, ще започнат да отбягват такива момчета, с изключение на малките ку.ви, които целенасочено ще им се лепят, за да "изпъкнат" и те. Изчакай малко и няма да съжаляваш, но наистина в НИКАКЪВ случай не ставай такъв. Грозно е, жалко е, а и после ще ти трябвт оценките.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

по грубияните не се лепят момичета,а кифли.И ако помислиш логично ще видиш,че съм првата,ти ако беше момиче какъв човек би искала до сене си
    A) някои нендодялан сексманияк,които в бъдеще би могъл да ти посегне
    B) някое-мило същество,за което ти си преди всичко и всички

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    по грубияните не се лепят момичета,а кифли.И ако помислиш логично ще видиш,че съм првата,ти ако беше момиче какъв човек би искала до сене си
    Тука не даваш много правилен пример ... защото въпросния "женкар" не е недодялан секс маниак ! Изключително добре го каза Алабалапортокала ! Това е колкото повече мил отзивчив и т.н си толкова по малко ще ти се лепят ... Толкова по трудно ще си намериш приятелка .... Изминал съм го тоя път и честно да ти кажа не си заслужава в гимназията да се правиш на приятел на всички да си мил добър с всички и т.н ! Не ставай някой селянин ... Просто се дръж по уникален начин, по който да може да гледат и теб

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    [b] Привлича ги това,че е лошо момче...Добрите, не са ценени хич....Това е истината, това е,което повечето момичета предпочитат.... Възпитаното и добро момче, не се вписва в критериите за "якият пич"....

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Момичета

Здравейте на всички момичета и момчета.Доколкото гледам във форуми навсякъде пише че момичетата си падат по груби момчета.В нашия клас има един дето е двойкарник и доста груб но е като магнит за момичетата.Аз съм точно обратното никога не съм груб към някого,нито имам слаби оценки и нито се бия.Моля кажете ми как да подхождам към момичетата ако искам да привлеча някоя.НЕ съм съгласен да стана лош като този от нашия клас за да привличам момичетата.
    Нищо не прави.Живей си както досега.Която трябва да ти се "лепне" ще ти се "лепне".

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от hoobastank
    kato za na4alo moje go zaebesh tfa PSP MANIAK siguren sam che dori v daskalo go nosish.. i nedei govori s momi4etata za igri! tova e nai golqmata greshka
    Изобщо не говоря за игри ама напълно тва PSP Maniak не го носа в даскало и там не коментирам игри нито пък playstation-и.Просто гледам да ги разсменя (което става) но мисля че не е достатъчно.
    qko mi e

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Момичета

Стани двойкарник и бройкарник.
    Балуш
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Хех амии...на мен не ми харесват грубите момчета..ти на колко си, че си правиш вече такива изводи?
    "btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
    да с майка ми... разговора беше следния:
    -Правила ли си секс някога?
    -Не.
    -Сигурна ли си?
    -Да, айде махай се..."

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Тука не даваш много правилен пример ... защото въпросния "женкар" не е недодялан секс маниак ! Изключително добре го каза Алабалапортокала ! Това е колкото повече мил отзивчив и т.н си толкова по малко ще ти се лепят ... Толкова по трудно ще си намериш приятелка .... Изминал съм го тоя път и честно да ти кажа не си заслужава в гимназията да се правиш на приятел на всички да си мил добър с всички и т.н ! Не ставай някой селянин ... Просто се дръж по уникален начин, по който да може да гледат и теб
    виж са аз не мога да говора от името на всички момичета,просто изказвам мнението си.Лично аз не се впечатлявам от въпросните сладури (женкари) ценя много повече милите момчета

Прави си сметка какви точно момичета му се лепят...

10x
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

бъди себе си,аз харесвам възпитаните и мили момчета надявам се че има и други момичета който харесват точно този тип момчета

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от snejana67
    бъди себе си,аз харесвам възпитаните и мили момчета надявам се че има и други момичета който харесват точно този тип момчета
    Ей благодаря ти че вече се бях отчаял
    qko mi e

Честно да ти кажа щом мислиш,че всички момичета се лепят по такива тъпаци,значи самия ти си харесваш тъпи момичета,кухи лейки,които се правят на големи и не объщат внимание на свястните момчета!
    Мислиш ли,че ако започнеш да получаваш двойки и да бягаш от часовете ще започнат да те харесват повече-въобще заслужава ли си?
    Щом се учиш и си умен няма да ти трябва тъпо момиче,с което не можеш да си кажеш две приказки на кръст
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

ОФФф бе !Всичко с граници деба!Значи то хубаво да си мил и тн и умен,а не някой кухар,НО?!
    Ние имаме едни момчета в класа,то хубаво мили и добри,нямат лоши оценки,но са смотани ,а момичетата не харесват комп манияци,заухави типове,които си купуват дънки с аниме герои избродирани по тях,момчета без вкус,стил и място или пък момчета,които се загащват до учите -щото и такива познавам,а те няма лошо,че са мили и добри.
    Щото имаме и едни други двама,дето са добри и никак не са глупави,но имат подход и стил и стават работите при тях.
    Да си прекалено захаросан пак е много зле.
    А относно лошите момчета и момичета,те си имат почитатели АБСОЛЮТНО навсякъде и сред своите и сред по-добрите и по-културнит( не казвам,че всички харесват такива хора,отворени и тн или прекално дупета,но те са харесвани и от по-добрите и от по-лошите като тях)
    А ти кой си и кой искаш да си..сам ще прецениш!
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си