.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Момичета

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Прави си сметка какви точно момичета му се лепят...
    +1
    За да не бъда сдъвкана и изплюта ще ви плюя наред и ще остана цял живот така!

Супер фен
    виж са аз не мога да говора от името на всички момичета,просто изказвам мнението си.Лично аз не се впечатлявам от въпросните сладури (женкари) ценя много повече милите момчета
    А ти какво ще кажеш ако попаднеш на въпросните сладури (женкари) които все пак са мили момчета ? 1 човек ако иска да те наебе ще те наебе, не можеш да се предпазиш от това. Остава само да се молиш намеренията му да са истински. В днешно време единственото от което трябва да се плашиш е нито лошото момче нито доброто, а интелигентния човек ! За 1 вечер може да бъдеш прелъстена и едновременно изоставена без да разбереш от къде ти е дошло. Опичай си акъла !

Поздрави !

Бъди себе си... не се променяй За всеки влак си има пътници... Много от днешните лигли и ку*вички си падат по двойкарите и женкарите или иначе казано "лошите момчета" ... но като пораснат повечето ще се осъзнаят, че искат сериозно и мило момче, което да ги обича, а не да се държи грубо.

Град
    Русе
    аз пък не харесвам лоши момчета...аз съм лошо момиче ;д;д
    момичетата от класа ти явно за 'лош' имат онзи тъпия,който може само да се бие,не разсъждава като човек,а като животно...дай му повод и си набит...това ли е лошото?не...това е глупавото!
    както каза sad_eyes за всеки влак си има пътници!не се променяй,за да бъдеш обект на внимание!не е нужно да си в центъра на всичко.
    аз лично съм мразена личност в даскало...викат ми крейзи,луда,психо...защото съм импулсивна,агресивна,избух лива,не си затварям устата и НА НИКОГО НЕ МЪЛЧА!има хора,които ме харесват такава каквато съм!не е нужно да се променям заради някого...НЕ ИСКАМ да се променям!Не и заради 'гаджетата'!Да!През живота си съм имала 1 единствена сериозна връзка...и 2 флирта за около 2-3 дена...да!немога да намеря свестен човек...попадам все на "лоши момчета",които са със мен с надеждата да им пусна!...някъде там ще намеря подходящия...но не бих се променила,за да СТАНА подходящата!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

И да искаш, няма как да станеш "лошо момче", то си идва отвътре. Другото се нарича позьорщина. Обаче за мен "лошо момче" не означава тъпанар, а често точно обратното. За мен това означава силна, властна, агресивна личност, която отстоява своето с цената на всичко, не избягва директните конфронтации, а дори се стреми към тях. Мъжът ми е такъв и аз самата често съм точно такава, така че когато сме заедно вкъщи за повече от час, настава един малък армагедон. Понякога ми липсваше роматника, но просто не съм от захаросания тип с разходките ръка за ръка на лунна светлина, вечерите на свещи и подаръците плюшени играчки на розови сърчица. В този смисъл, аз съм с някой като мен, с когото се чувствам добре с бира в ръка пред телевизора, гледайки боксов мач, или пък пак с бира в ръка в компанията на псуващите пияни вездесъщи "лоши момчета". Това съм аз и това ме прави щастлива и доволна. Всеки има различни предпочитания, недейте да лепвате етикети на хората, само защото някой ги предпочита пред вас.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Нищо не прави, не се променяй заради никого! Винаги има някой, който да те хареса. Много зависи от смисъла, който влагаш в "лошо момче", но това момче, което описваш от класа ти аз бих го нарекла идиот. Не харесвам такива. Всеки си има свой вкус.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ами и в нашия клас има същия и е мн мн груб, ама мн момичета го харесват Може и да се намери някое нормално момиче, което да не е по такфиз груби
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си