.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Строшляци

Повече от фен
    Град
    sofia

Строшляци

Когато нещо строшите без да искате какво правите.Аз като строша нещо незнам какво ми става ама нещо ме кара да го скрия някъде из дома въпреки че мама и тате все го намират
    qko mi e

Град
    in my world!
    ми то все става пред тях апък на улицата съм чупила антена и огледало на кола и избягах бях малка
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Аз рядко чупя нещо.Било то у нас или където и да било.Примерно,ако счупя някоя чиния,чаша или прочие,се извинявам и си почиствам.Какъв е смисъла да го крия? Не си събирам спомени от всяко счупено нещо...

Мега фен Аватара на mynichka
    еми само едно огледало изхвърлих без да разбрерат значи аз всеки ден си го местех където ми хареса и един ден се глася и си го сложих на прозореца ...стана течение и то се начупи ..наведох се събрах големите парчета после прахосмукачка ..и готово ..после казах само на мам за огледало и тя " аз нали ти казах да не го местиш постоянно"
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не ми се случва често да троша разни неща, но ако стане просто си признавам, на всеки може да се случи.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Не ми се случва често да троша разни неща, но ако стане просто си признавам, на всеки може да се случи.
    +
    in defense of our dreams...

Повече от фен
    Град
    sofia
    аз не че всичко крия но като счупа нещо на сестра ми тя почва да реве и клюкари а аз не ща крясъци у дома.
    qko mi e

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    признавам си
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

измъквам се с думите строшеното носи щастие

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sladur_
    измъквам се с думите строшеното носи щастие
    qko mi e

Каквото счупя хвърлям и ако ги е нямало после казвам за да не го търсят Ако почнат да викат казвам че на всеки се случва и край по въпроса

Нашите никога не са ми правели порблем по този въпрос. Обинковено го избиват на смях или ако е станало пред тях направо ми се смеят на сръчноста.
    FIRE POI FOREVER!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ау, като бях малка, и счупех нещо(което се случваше през ден-два), го слагах зад дивана в хола, и не казвах на никого. И мама все забелязваше, че даденото нещо липсва, и ме питаше: "тиии, да знаеш къде е чашата от Ками".. и аз няква супер потресена отговарям: "аа, не знам, представа си нямам".. и когато пускаше прахосмукачка, виждаше стъклата от чашата, а аз до последно си държах на това, че нищо не съм направила. Даже няква си вярвах и се вживявах, че все аз съм виновна, и включвах хленчене.
    Сега, като счупя нещо, си казвам 'оу, без да искам', и не се кривя много.

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от botan
    Нашите никога не са ми правели порблем по този въпрос. Обинковено го избиват на смях или ако е станало пред тях направо ми се смеят на сръчноста.
    Точно

ave as po4ti seki den 4ypa ne6to nai mn sutrin kat tragvam za daskalo nakadeto se zavartaq butam 4ypa na6te vikat 4e sam kat slon v staklarski magazin

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0

Sybiram mu par4encata i na bokluka

Супер фен
    То остава и за това да ми се вдигне скандал и направо ще полудея... На всеки се случва, какво да направи човек, егати.

Ми аз много рядко чупя,ама като строша нещо,какво от това?Казвам си и не ми пука освен ако не е нещо мн мн важно.Наще не ми се карат.

Супер фен Аватара на breathless
    м и аз не чупя мн често .. обикновено казвам че брат ми го е счупил ,, .. иначе почти всеки път като отида в една приятелка чупа нещо ,, за са съм изкривила едни щори, около 3-4 чаши и един рафт замалко да го счупа ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Рева..не знам защо. Наще не ми се карат, но аз много се стряскам и почвам да рева. Дори и оня ден като изпуснах една чиния и се разревах.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Като бях по-малка обикновено го хвърлях и като ме питаха къде е казвах `Аааа не съм го виждала изобщо.` или `Ама ние и такова ли сме имали?` и вкарвах наай-изумената гримаса, на която съм способна.
    После вече започнах да си признавам и не виждам голяма разлика

Сега вече от мен крият като са потрошили нещо. Сестра ми най-често ми казва `Аууу, ама то си беше така като се върнах. Кучето е виновно!`

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Рева..не знам защо. Наще не ми се карат, но аз много се стряскам и почвам да рева. Дори и оня ден като изпуснах една чиния и се разревах.
    хахахахахахах браво разсмя ме ахахах
    qko mi e

Град
    некъде из Сливница...
    счупеното носи щастие - и аз казвам тва като счупя някоя чаша примерно,не че ми се карат ама е така майтап да става
    иначе преди за малко да бутнем на баща ми плазмата и ако я бях счупил такова щастие щеше да ми донесе чеее...

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    попринцип си признавам.....
    рано или късно сичко излиза на яве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си