Майка ми е луда. Непрекъснато рови из личните ми вещи,чете чатовете ми в скайп и се бърка навсякъде.Тово обаче вече е най-малкия ми проблем.По цял ден седи в къщи пред компа и реши,че начина да прави живота си по-разнообразен е да пие. Тя има този навик от даста време,но сега е по-зле защото не иска да спре.Баща ми непрекъснато е на работа и го няма в нас през седмицата.На скоро тя се нагълта с хапчета и аз сама съм се чудела как да я спася . Това го прави вече за 3ти път.Съседите ни които присъстваха когато доъде линейката я посъветваха да си потърси психиатър,но за нея тя си е напълно в ред,а всички около нея ся лудите.Непрекъснато ме тормози и ми посягаше,но на мен вече ми писна и не сдържам нервите си . На 14 съм и смятам,че вече съм прекалено голяма за да ме бие и когато ми посегне и посягам и аз .Днес искаше да и купя алкохол,но аз не го направих и тя се купи сама .
Когато се напие става коренно розличен човек и я избива на агресия.Миналата седмица щеше да му удоши с един кабел.Едвам успявам вече да се защитавам,без да я пребия. Преди малко докато се наливаше се опитах да говоря за 100тен път с нея , че не ми е приятно когато пие,обесних и как се чувствам,а тя ми каза само , че това е найния личен живот и аз трябвало да го превъзмогна независимо как се чувствам. Когато се напие и почне да се закача с мен и аз се защитя та вика полиция Прави живота ми ужасен и непоносим във всяка една секунда.Баща ми знае какво е полужението,но нали той е далеч през повечето време ми вика да се държа добре и тва е. Е как става тая работа ?? Преди малко ми изключи тока от бушоните,защото не и дадох да се добере до компютара ми . Тя ми скъса нервите още на 14 год и вече не знам как ще продължа да живея с нея. От неври всички жили по тялото ми вибрират сами и ръцете ми треперат като на луда,но на нея не и пука.Виновната за всичка съм все аз ,а тя все е мъченика. Не веднъж ме е гонила в студа през ноща сама навън и нямам думи да опиша още какви неша ми е правила.Просто вече не издържам....
Съжалявам,че ви занимавам с глупостите си , но вече щом и майка ми не иска да му слуша не знаех с кой да споделя тъпия си живот. Мерси.