.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

рол-он и стик проблем

здравейте.проблема ми е такъв,че не мога да си намеря никакъв сух дезодорант-стик или рол-он,който да прикрива миризмата поне малко или да намалява потенето.смисъл такъв,че каквото и да използвам след няколко часа все едно не съм се къпала.мн е странно.аз се къпя всеки ден и спазвам хигиена,но не разбирам защо се потя толкова.знам че е нормално да се поти човек,ама мойто прекалено .и се дразня,защото тениските ми стават на нищо

таа въпроса ми е ...бихте ли ми препоръчали някакъв стик или рол-он,който да държи повече време,защото съм ползвала почти всички марки и видове и нищо досега е нямало ефект

Твоето ми намирисва на проблем... Одорекс?
    Иначе както предполагам знаеш, потенето е охладителната система в човешкото тяло и не е хубаво съвсем да я няма, но иначе аз имам един рол-он на Bourjois, който си намалява потенето (без съвсем да го премахва) и не мириша на пот изобщо. Говоря конкретно за синия, ако не знаеш къде го има пиши на ЛС и ще ти дам координатите на аптеката, от където си го купувам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: рол-он и стик проблем

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    здравейте.проблема ми е такъв,че не мога да си намеря никакъв сух дезодорант-стик или рол-он,който да прикрива миризмата поне малко или да намалява потенето.смисъл такъв,че каквото и да използвам след няколко часа все едно не съм се къпала.мн е странно.аз се къпя всеки ден и спазвам хигиена,но не разбирам защо се потя толкова.знам че е нормално да се поти човек,ама мойто прекалено .и се дразня,защото тениските ми стават на нищо

таа въпроса ми е ...бихте ли ми препоръчали някакъв стик или рол-он,който да държи повече време,защото съм ползвала почти всички марки и видове и нищо досега е нямало ефект
    И аз съм със същия проблем. Решението е Одорекс.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

odorex !!!
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си