.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Химически пилинг

Разбрах, че бил много ефективен. Някой ако знае цените какво са и кде може да се направи ще се радвам да сподели.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мерси.
    А има ли някой, който да се е подлагал на подобна терапия и да може да сподели впечатления?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Щом скоро ти предстои бал какъв химически пилинг те гони???Той е агресивен и за по-възрастни жени.

Понеже има едно момче от моя клас, което се подложи скоро и резултатът е добър, затова реших да опитам и аз.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми,те момчетата по принцип имат по-дебели и мазни кожи,т.е не са им чувствителни и нежни като нашите.Абе не знам по-добре се консултирай с козметичка тя ще ти каже със сигурност

Дам, аз не съм се решила твърдо, но мисля да опитам. Може и след бала да е. То положението изобщо не е трагично, да чукна на дърво, но искам безупречна кожа. Особено на лицето.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А какъв беше ефектът върху лицето на момчето?

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Ами ефекта е много добър от химическия пилинг.За около седмица,седмица и нещо кожата ти се възстановява и става много гладка и мека.
    За цената...Тя е различна.Аз например ходих при дерматолог,който ми взимаше по 50 лв на процедура,но аз имам акне и се наложи да ми правят 5 !Иначе може и за по-малко да ти направят например при козметичка!
    Дано да съм била полезна!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Е, малко скъпичко излиза, но явно наистина има голям ефект. Аз може и да пробвам, защото имам някои недостатъци по лицето, но ще видим. Иначе в козметичните салони не знам да има.. или поне там където аз ходя и не знам къде може да има.. Някой ако знае някое определно място?
    От София съм.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Щом скоро ти предстои бал какъв химически пилинг те гони???Той е агресивен и за по-възрастни жени.
    Съгласна съм.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си