- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Това да си popular at school...
Има ли в училището, в което сте така наречените POPULAR елементи? Хора, които се мислят за Богове слезнали от небето при простосмъртните? И всички им се "кланят", искат да са приятели с тях..ала бала?![]()
В U.S да си в high school задължително трябва да си cheerleader-ка или да играеш американски футбол за момчетата..Това ти гарантира 100% popularity!
Останалите просто остават незабелязани..![]()
Аз специално си мисля, че това е така, защото повечето тук са криви от всякъде (грозни аs hell). 1 на 1 000 .Та нормално е за мен поне, след като си по хубав/а и да гледаш покрай теб само дебели свине да ти дава самочуствие и съответно оставаш забелязан/а от повечето. А в БГ почти всяка втора мадама е издокарана, всеки 1 пич е лъснат от всякъде. И все пак тия, които си са в БГ има ли го това нещо и в тамошните училища?
♥ ♥ ♥
Лично в моето училище има...нещо подобно
С моята ,,компания'' миналата година вдигахме даскалото във въздуха и естествено всички искаха да са ни фр. Минаваме си например по коридора и някое момче/момиче подава ръка и: Може ли да се запознаем ?! Хах все едно не ни познава![]()
Но не мисля, че гледат толкова на външен вид, колкото на характер. Може би и на външност, но на първо място е характера. Все пак никой няма да мисли за популярна някоя тъпа кукличка![]()
Хмм...според мен голяма роля играе точно външността! Поне тук в Щатите. Както казах рядкост са хубавките... И дори едно тъпо Барбие в даскалото е супер popular защото са набива на очи пред останалите с външността и. Точно затова в БГ май това не преобладава, защото всеки втори е пич/пичка!
♥ ♥ ♥
Тук всички (почти) са куклички. Някой по-тъпички, някой по-зли по-умни и естествено по-популярни.
В Щатите може популярните да са всички куклички, фръцлички и други човекободобни, тук в България популярни са единствено тези, които правят глупости. В това поне съм се обедила сама. Щом направиш някоя глупост, като например да хвърлиш стол от 4 етаж на даскалото, идеш при директорката и получиш предупреждение за изключване - ти си супер готин и вече си популярен, като човека който хвърли столаДокато ако разработиш нещо по някой училищен проект, което ти е отнело месеци на ред, всички те мислят за загубеняк
![]()
po dymite na avtorkata,razbiram 4e e to4no kato po amerikanskite gimnazialni filmi...........
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
....
Знам, че въпросът ти е за българските училища, но аз искам да изкажа мнение за френските.
Тук няма "най-мразена", "най-харесвана" и не знам си още каква. "Готините" не се подиграват на "зубърите", по простата причина че няма такива хора. Не знам, тук няма никакво разделение .. никакво!!! На мен ми беше ужасно трудно да повярвам, дори още ми е странно ..
В Испания няма такива неща,никой не се подиграва и всички са добре настроени един към друг.
Тук (Белгия) се виждат такива момичета или момчета ,където се правят на хубавки и гледат да се покажат с дрешки и прически /както в Б-я/ ,ама иначе всеки е приятелски настроен общо взето![]()
Канада --> трябва да говориш славянски език
В Канада същата работа като в Щатите...само че вкл. и хокей. В моето даскало има много такива "popular" групички, които са господарите. Всички ги благотворят ала бала. И въобще не харесват имигрантите (не зависимо от къде си). Повечето ми съучениши са големи сноби. За това ми липсва Бг може би защото доколкото си спомням някакси всички си бяхме задружни...е имаше и деление, но все някак си ще се оправим.
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
В моето даскало всички сме си мухльовци. Делят се само на етнически групи.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
прав/а си за имигрантите и за хокея и за американския футболПървоначално написано от Cameo
но земи виш кои са наи отворени в твоито даскало и после говори
а канаците са супер прости та те са като американците 1 хора просто 1 граница....
Първоначално написано от Кръчмонавт
Сега е по-зле и от американските филми!
Може да има един смотаняк в класа и никой нищо да не му казва (в очите), но яви ли се някой малко по-отворен и почне ли да му се подиграва - веднага всички останали, като оФци почват и те..
Тъпите курви им е кеф, а момчетат още по-тъпи и комплексирани гледат как да се издокарат за сметка на чуждото нещастие, та да впечатлят някоя пикла/курва, за да им лапа недоразвитата патка... Горките, незнаят, че като им покажат на тати колата, малко парички, скъпо телефонче или просто ги черпят "едно питие" и те сами ще викат "Искаш ли да ти лапам патката, аз съм много добра в това.. "![]()
![]()
![]()
А всъщност кво очаквате да е друго... като всеки ден някоя пита "как се казваха хапчетата за след секс" (ескапел) или "аз съм бременна на 13г"![]()
земи прочети първия пост...Първоначално написано от fifenceto
В моето училище(България) си има групичка на разни хаусърчета, метъли и всякакви субкултури, но не влизат в конфронтация. А задръстените или си правят и те групичка или седят по единици.
ако ми каеш че американците не мразят имигранти и не се делят на етнос оди се гръмни...!Първоначално написано от baby_bitch
Няма да коментирам.. има много начини да си готин/а.. много зависи и от самия човек. В моето даскало няма такива неща.. можеби защото сме само момчетае има и момичета но се броят на пръсти..
А това ме разтресе тоталноно има известен замисъл..
Първоначално написано от fifenceto
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .
При мен няма нищо такова!Даже като разбраха,че съм от скоро в Канада и толковами се радваха..и кат разбраха ,че съм от Европа онемяхаПървоначално написано от Cameo
Всички много ми се радват и са адски дружелюбни-нещо,което не мислех,че е възможно!Толкова е хубаво
И от начало имаше едно момче,дет като ме види по коридора и ми викаше:"България,България,З ДРАСТИИИ!"
Беше мн яко :P
ХехеПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .
^^![]()
az predi 3 meseca doidoh da jiveq v italia.............tuk e mn po-razli4no......ne se obijdat....ne psuvat.......i nqma edin nai-nai(VSI4KI SA RAVNI)
Набии някой от тия лайна ша ти се кланят всички.Аз съм в Испания и без да искам си станах "известен".Без да тъпкам хора и т.н.Мисля че просто видяха че съм нещо повече от тях.