.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Да настина в Америка красотата играе голяма роля.
    Има ги такива в моето училище,но не им обръщам внимание.Може би и аз 50 % съм нещо като тях,смисъл популярна съм в училище,но не се държа толкова арогантно,все едно съм кралицата.Много ги мразя такива фукли,които не виждат по-далеч от носа си.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    В моето голямо българско училище...трябва да си призная,че не знам съвсем как стоят нещата.Това е така,защото тази година се преместих.Въпреки това,впечатленията ми са,че има много:
    1-Фешъни/ки
    2-Кифли
    3-Емота
    4-Хаусъри и Метъли
    В самия клас си има групички,но няма известни(за сега).Иначе има няколко човека,които познават по-голямата част от випуска и се подиграват на други...

Интересното в мойто даскало е,че когато някой види друг да бие някой,не му помага.Стои отстрани и гледа,присмива се или просто отминава.Сякаш в такива моменти сме на принципа ''Всеки се спасява сам".

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Лол.. и аз като учех в Бг имаше огромно разделение... Ние не се разделяхме на метъли и чалгари ... но на задръстени и "отворени" Ужас!

Сега съм в Англия ... такова нещо няма. Никой не се присмива на другия за нещо си. Пак си седиме на групички и има по известни, НО това е защото си седиме с приятелите. Ако проговоря на някой друг (не от мойта групичка) няма да стана задръстена 100%, както в Бг!
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Знам, че въпросът ти е за българските училища, но аз искам да изкажа мнение за френските.

Тук няма "най-мразена", "най-харесвана" и не знам си още каква. "Готините" не се подиграват на "зубърите", по простата причина че няма такива хора. Не знам, тук няма никакво разделение .. никакво!!! На мен ми беше ужасно трудно да повярвам, дори още ми е странно ..
    И при мен в Германия е г/д така Мега странно
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от cskasladyrana
    Знам, че въпросът ти е за българските училища, но аз искам да изкажа мнение за френските.

Тук няма "най-мразена", "най-харесвана" и не знам си още каква. "Готините" не се подиграват на "зубърите", по простата причина че няма такива хора. Не знам, тук няма никакво разделение .. никакво!!! На мен ми беше ужасно трудно да повярвам, дори още ми е странно ..
    И при мен в Германия е г/д така Мега странно
    Еми че то така е редно ...
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Не е така,зависи от училището/колежа,в който си!
    Ако си в смесено училище,където е специално за емигранти/чужденци.. и повечето са грозни и ти си красив/а е така,но ако си в дно нормално,е много готино, има много готини американки,недейте така!
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Сега съм в Англия ... такова нещо няма. Никой не се присмива на другия за нещо си. Пак си седиме на групички и има по известни, НО това е защото си седиме с приятелите. Ако проговоря на някой друг (не от мойта групичка) няма да стана задръстена 100%, както в Бг!
    Точно така. И аз помня че много се учудих когато видях как стоят нещата в Англия. Беше ми много странно но вече свикнах. То и така трябва да е според мен, но жалкото е че в много места няма да се оправи скоро като гледам.

Че няма, няма да се оправи .. но да си popular то това е просто да имаш уважението на хората, да си държиш на нивото,да имаш собствено мнение и много приятели .. В повечето училища в БГ вече е така ..
    ~•~I'm the Dream...YoU aRe the Dreamer...[!]...~•~

Re: Това да си popular at school...

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Има ли в училището, в което сте така наречените POPULAR елементи? Хора, които се мислят за Богове слезнали от небето при простосмъртните? И всички им се "кланят", искат да са приятели с тях..ала бала?

В U.S да си в high school задължително трябва да си cheerleader-ка или да играеш американски футбол за момчетата..Това ти гарантира 100% popularity!
    Останалите просто остават незабелязани..

Аз специално си мисля, че това е така, защото повечето тук са криви от всякъде (грозни аs hell). 1 на 1 000 . Та нормално е за мен поне, след като си по хубав/а и да гледаш покрай теб само дебели свине да ти дава самочуствие и съответно оставаш забелязан/а от повечето. А в БГ почти всяка втора мадама е издокарана, всеки 1 пич е лъснат от всякъде. И все пак тия, които си са в БГ има ли го това нещо и в тамошните училища?
    По принцип в Европа са по-големи индивидуалисти, отколкото в САЩ, затова и малко им призлява от лидери. А и Европа доста е пострадала от лидери като Наполеон, Хитлер, Сталин, та малко им е и "едно на ум" спрямо лидерството. Те французите даже си нямат думичка за лидерство, та някои пишат с погнуса чуждицата Le lеаdership...
    Погледното малко по-дълбоко, в САЩ-ските училища също има и клубчета за математици и какви ли не (доколкото вярваме тук на някои филмчета), та предполагам, че по-интелигентните ученици, може да си имат и други лидери...или пък някой да си пада хем по най-умния от шах-клуба, хем по най-атлетичния от футболистите...лошо няма.
    Пък по-нататък в живота нещата може да се променят. Някой супер-атлетичен да стане тлъстак, а някой по-скапан да си стане фитнес-герой...нещата се менят. Гледайте "17 again" , много яко филмче, с добри актьори и интересна историйка.
    За фона си права. На фона на по-дебели и по-непривлекателни, всеки малко по-слаб и привлекателен ще блести...В царството на слепите, едноокият е цар.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Ахааа, яко! Тъкмо потвърди думите ми от по-горния пост, ти и другите от Европа. В Америка е по-тоталитарно и грубо, в Зап. Европа е по-цивилизовано и демократично.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Град
    plovdiv
    Миналата година бях много известен надувах се и се праих на голямата работа унижавах хората ,но после ме приеха в др училище и сега съм никой и сега разбрах колко гадно съм правил на тези саученици и ми беше доста трудно да знам че никой не ме познава

В сегашното ми даскало има такова нещо,да,то навсякъде има,но не е толкова изразено колкото в предишното ми.
    Външността,естествено,се гледа,но не чак толкова колкото...поведението.Дори не характера,колкото поведението.Важното е да си отракан,готин,печен и т.н.Абе,отворен.По характер може да си пълен пумияр,но държиш ли се тежкарски всичко ти е наред.Примерно аз съм ставала свидетел как пълни олигофрени,на които им прави удоволствие да тормозят останалите и да им се подиграват са най-готините и цялото училище им се кефи и иска да им е приятел именно заради това.Тука не играе роля толкова характера,колкото държанието сред останалите и спрямо тях.А сега вече колкото по-готин си на външен вид,толкова по-добре.Но дори и да не си супер,хипер издокаран,а да си `нормално` изглеждащ,държиш ли се `готино` вече си популярен.Поне така беше в старото ми даскало.В сегашното съм вече две години и още не мога да осъзная как точно стоят нещата с популярността,но въпреки това има индивиди,които са си `звезди`.
    Така е горе-долу навсякъде.
    А за Америка-тая йерархия в даскалото ме кефи,защото ми изглежда нереално,в смисъл в България не е точно така и всичко това изглежда като от филм.Интересно би ми било да се смеся с такива хора в такава среда.

учудващо но в моето даскало няма такива работи O_O на бас че във всички квартални обаче има такива неща
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Град
    Кофата
    Тук в България най-много се изненадах от това, какво влияние може да окаже на съучениците ти кой е баща ти...Такава простотия не бих могла да си представя.. В Австралия (Тасмания) където съм учила до сега такова нещо няма. На моя съученичка баща и беше..да речем кмет на град по-голям от софия , но никой не я е разграничавал по такъв критерий. Беше в компанията на такива , които бащите им са пчелари ,фермери , шофьори...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си