От бая време не съм писал тука, но смятам, че е време и че трябва да го напиша тъй като просто ми е тежко ... Както и да е ето я историята ! Началото на миналия месец се запознах с едно момиче ! Всичко беше ПЕРФЕКТНО.... Говорехме по 4-5 часа по телефона пишехме си по още толкова в скайп. Да тя не беше от моя град а от другия край на България ... Но това не беше проблем ! След близо 3 седмици разговори аз бях невероятно влюбен в нея и реших да си дигна парцалките и да отида до нейния град ..... Разбира се всичко хубаво си има край ! Споделих и че идвам, купих си билет, тръгнах и вероятно вече се сещате какво е станало.... На около 50 километра преди града й аз получавам смс "съжалявам но снимките не са мои регистрацията също ... съжалявам" ! При което аз изпадам в някакъв ужас .... Но няма проблем бил съм толкова път реших да и простя видяхме се всичко беше невероятно ! Прекарахме 1 ден заедно, който ден никога няма да забравя ! Тръгнах си, но не беше същото вече ги нямаше тези силни чувства, но реших че ще и дам 2-ри шанс ! Следващата седмица събрах пари и й казах, че идвам при нея за близо седмица ! Но нещата се бяха променили коренно .... Тя вече смяташе, че аз съм едва ли не нейна собственост ! Държеше ми сметка за всичко и дори трябваше когато ходя по тротоара ако момиче идва срещу мен аз да мина на отсрещния тротоар, ужасно лигава е, но въпреки всичко аз я ОБИЧАХ !!!! Карах се с приятелите ми заради нея само и само да съм с нея и да не говорят зад гърба и ! Стараех се да правя всичко за нея ! И вече бях 2 дни в нейния град когато тя на 3-тия ден реши, че трябва да ми се цупи за всяко нещо и да ми държи сметка дори за това как дишам ... Сдържах се сдържах се обаче не става така .... Помолих я да се разделим за вечерта и така и стана! Но тя ме заплаши че тръгнела ли си повече нямало да се върне .... и аз и казах, че щом иска така така да бъде защото и аз ще си тръгна и няма да се върна ! И тя стана и си тръгна, а аз отидох до гарата оправих си билета и си чаках автобуса при което си пишехме смс-и ... И помолих я да дойде до гарата за да си поговорим.... Дойде тя и почнахме да говорим ..... Тя ми каза, че аз не съм правел нищо за нея и че не съм и прощавал достатъчно ..... Не знаех как и все още не знам как да реагирам на тази реплика но сигурно е така ! При което аз и казах, че това е краят на всичко и не искам да продължим, а ако тя иска то трябва да направи нещо за да докаже думите си, защото тя говореше много но нищо не доказваше ... Тръгнах си и тя ме обвини че съм виновен за абсолютно всичко лошо което и се случва, а отгоре на всичко тя отново ме беше излъгала за годините и за името си .... По принцип тези неща щях да и ги простя и щях да остана с нея, ако ми беше казала всичко на 1 път или ми беше признала очи в очи .... Но с така поставените неща аз обичах някакво момиче но мисля, че така и не я срещнах нея ! Просто съм потресен от това какви хора има и как все уцелвам хора, които ме правят на маймуна ! Това е от мен ако има още нещо попитайте ще ви споделя всичките подробности !
П.П че забравих бе ! Тя споделила на приятелите и че съм я е*ал, че съм и изневерил докато съм бил в града и и че съм я зарязал по най-бруталния начин !
П.П2 и до ден днешен не знам как се казва и на колко е