Здрасти! Пак съм аз . Реших да пиша отново този път не искам съвет за мен , а просто да видя как размишлявате. (всъщност отново е свързано с мен, но искам да си извадя някой заключения).

Та вчера нямах време затова реших днес да пиша вечерта. Влизам във форума , секция "Любов" (изпитвали сте това чувство) , репликата ме грабна най-много . За всеки Любов значи различни неща. Даваме любов всеки ден от живота си . Също така очакваме любов от половинката , от най-близките хора и т.н. Чувството да знаеш , че си желан , обичан е несравнимо . (въпреки че не съм го усещал имам бегла представа - от половинката говоря .

Но не затова пиша , терзае ме друго . Аз смятам , че една връзка се крепи на много и все важни неща - най-вече любов и компромиси . В днешно време се наблюдава поне за мен нещо неразгадаемо - тъй наречените "лоши момчета" , "играчи" , както искате ги определяйте. Ползват се с голяма популярност сред дамите . Нямам си и представа , как стават нещата , защо все тичат след тях , дори и след като са им разбили сърцата . Както казах по горе за връзките и на какво се крепят според мен - какво става , по дяволите къде отиде нуждата от комфорт , уважение , подкрепа , любов, която едно момче трябва да дава на момичето до себе си ? Незнам всеки ден се убеждавам , че аз ли съм сбъркан и незнам или просто момчетата със сърце , всебеодаване и т.н. вече не ги и поглеждат . Какво става , търсех причините защо съм сам , а ми бе достатъчно да видя , че друг тип момчета са на преден план . Може би .... съм твърде отчаян и търся промяна в себе си за да бъда желан , търся това което милиони хора изпитват всеки ден , търся себе си ... . Струва ли си да се променя за да бъда с нея? ( където и да е тя ) Достатъчно ли , че предлагам единствено сърцето си? И не на последно място - в отломките на раздробеното ми сърце изкача един въпрос , докога ще давам , а никой няма да ми отвръща. Някой ще кажат - "попадаш на неподходящи" - стига всички ли са грешни само аз праведен , толкова ли се е променило всичко , толкова ли са променение основите на тази Любов , която уж крепи света.
Темата я написах , търсейки мнения , които да ми отговарят на единия въпрос - обречен ли съм и докога ... ? Последните 2 месеца бяха ужасни - преминали в мисли , за всичките предишни опити, завършили с провал , повтарям всички .... ! Всичко гледах , всичко търсих , защо се провалям и защо не се получава с човека които искам ... Очаквам и коментари от ... "За всеки влак има пътници" - не го вярвам , немога да повярвам , че ще седя и ще чакам и някой ще дойде ей така ....

Не вярвам на нищо , не вярвам на себе си , обърнал съм гръб на света и на тази пуста "Любов" друго освен тъга не ми е донесла .....

Кое не схващам , къде греша , не ми се седи сам ...