Според мен трябва малко да се вземеш в ръце и да не мислиш толкова много, прекаленото мислене не е полезно !! Както и да е, твоито положение е доста тежко, сигурно се зарибяваш по някое момиче, но то ходи по тези "играчи" ! За теб сигуно те ти изглеждат аругантни, държат се грубо с момичетата и се чудиш в тия па кфо толкова им харесват жените. Ако си по скромен тип, който повече държи да е много мил с някое момиче и все и прави комплименти.. отстрани изглежда "сладко" и може би някоя твоя приятелка ти казва щом ти се държиш с нея така, а тя не те оценява или в случая "не ти връзва" значи не е за теб и ест ти си склонен да и повярваш и продължаваш да си все така мил. Но за жалост ако си такъф никъф шанс да спечелиш някоя. Защо според теб момичетата ходят след така наречените "играчи". Тука е доста сложно незнам как да го обясна. Явно момичетата си падат по по-всяващи "респект" момчета (не ти говоря да са някфи здравеняци) просто са по отворени и аругантни,но не прекаляват! Наистина за да спечелиш някоя трябва да я накараш да се смее, дори да бъдеш по аругантен е по добре отколкото да бъдеш повече мил, но трябва да внимаваш много до колко ти е позволено.Пусни 2-3 лафчета да се разсмее, забелязвал съм че като се "базикаш" с някое момиче в рамките на шегата е доста полезно. Трябва да уцелиш момента кога е уместно да се шегуваш и да бъдеш груб и кога да я изслушваш и да си сериозен с нея, което е от голямо значение. Просто бъди уверен в себе си и до доста! Скромноста няма да ти помогне, но разбирасе трябва да си някак си хем леко скромен хем пък и леко нахален. Офф нз дали си ме разбрал.Смени прическа или пък дрешки си земи по "гъзарски"(не фешън само) Дори и фитнес ако искаш, малките неща са от значение, всичко ти дава самочувствие и как си се облякъл и прическа и т.н. загряваш...
Абе даже нз дали ти бях полезен и това ли е което си искал да чуеш.
А бе бъди уверен със самочувствие - това е най-важното, никой неможе да ти помгне освен ти самия да намериш изход от "безводния" сезон!