.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: маникюр

Град
    ~ПреД~ТебБб~

маникюр

здрвейте напоследък нещо искам да си пусна нокти обаче как да го кажа тфа е просто не ства или ще се счупят или растат някак си закръглени еми аз искма френски маникюр но не тея ноктопластики просто не са ми удобни искам си мои е който е имал същия проблем да пише да ми обясни поне как да не се чупят толкова много и без подигравки
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    kak rastat zakr1gleni? kakto gi otreje6 t1i 6i sa.
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

emi az hodq na manikiorist i osven tq deto mi slaga razni ne6ta po noktite i az sym si kupila vitamini za nokti ... vtvyrditel ... i se vijda promqnata
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Цитирай Първоначално написано от DeCuTo0
    emi az hodq na manikiorist i osven tq deto mi slaga razni ne6ta po noktite i az sym si kupila vitamini za nokti ... vtvyrditel ... i se vijda promqnata

и не мия чинии ... все пак за това е миялната машина
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от DeCuTo0
    i kak se kazva zazdravitelq i kolko pari e
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Вземи си масло на Икаров . има го в аптеките , то е за подхранване на ноктите . Аз ползвах за да м исе оправят ноктите на Перфект 5 в 1 и много помага , а след това за основа слагах пак на Перфект -Anti Striation , предотвратява цепенето и пожълтяването
    От всички тези съм страшно доволна
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си