- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без презерватив
tva e do organizum.plus tva vednuj se slu4va!posle tiq 8 meseca da ti izlqzat prez gaza.tova,4e za sega ima6 tozi kusmet,ne ozna4ava,4e trqbva da si igrae6 s negoПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
darla_f е абсолютно права. Веднъж може да се случи и...
A не мисля ,че е от късмет.Според мен просто шанса и нищоженПс - Зная ,че тъпо съм постъпвала тея 8 месеца и рисковано ,за това сега съм с хапчета
Ама все пак исках да успокоя малко момичето.Като прочете отговор "да ,бременна си" това е ужасно стресиращо
![]()
Ако не се е изпранил в теб има съвсем малка възможност от предеякулационната течност , а ако се е изпразнил е теб и сама можеш да си отговориш на въпроса . . .използвайте презервативи бе хора
![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
има вероятност да забременееш през всеки един ден от месеца по ред причинии това, че не е сваршил целия в теб не значи, че не е пуснал поне мъничко... така, че попринцип има вероятност, а ако се притесняваш си земи хапче а следващия път умната... хапчета ли ще са кондоми ли няма значение... нещо....
Първоначално написано от mynichka
+1![]()
![]()
твърде вероятно
![]()
и как така без презерватив
![]()
луди ли сте
![]()
Еми така е, възможно е.. За тва требва винаги с кондоми, ако не искаш да забременяваш естествено![]()
по принцип точно преди цикъл е доста опасно защото клетката е узряла... но дано нищо не е станало а и другото когато го правиш преди цикъл може да ти дойде по -рано,поне при мен е така.![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ползвайте капути бе хора. Забременяването далеч не е от най-опасните неща... .
Не го прави без презерватив друг път! Това бих те посъветвала аз, именно за да не вдигаш паника.
И според мен не си бременна. Пази се...
Честито!!!![]()
Как ще го кръстиш? Предлагам на бабата
![]()