Здравейте,казвам се Ели и редовно следя форума.Най-сетне реших да се регна,тъй като скоро ми с елучи нещо много странно:
НА връх рожденния ми ден имаше събор в моето село.Баща ми е народен певец и той го оргазнизира.Там с запознах с едно момче - В.,който свири на гайда.Те с баща ми станаха големи "приятели" .. в смисъл постояно са заедно там... бла бла свирят пеят и тем подобни.. Въпроса е,че май наистина с евлюбих във В.Той е на 19 аз съм почти на 15...И това се случи не само защото той е уникално чаровен и мил.. а и защото забелязах,че и той постоянно ме гледа .. някак си ..странно и ми се усмихва...и оттогава не спирам да мисля за него...
Та...да си дойда на думата..миналата седмица бащата пак ходи на селото и пак се събирали с В. и компании.. и той зел че изръсил нещо от сорта.. "Абе мн хубаво свириш и ше вида да те зема на работа при мен /имаме фирма/ пък и дъщерята те е харесала" и когато ми го каза напраоо ...а и още 2-3 приятели на татко са ме похвалили..че съм умна и красавиц аи тем подобни. сега искам да ида да го видя..но от една гледна точка ще ме е срам...пък и майка ми ме ядосва и не иска д аме закара...а ако ида с баща ми.. ..какво да правя...как пак да го погледна...или да се правя че незнам.... или можеби повече да не се мяркам там...