.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Проблем с гаджето

hora imam problem s priqtelq mi sme ve4e godina i ne6to zaedno no postoqnno se karame taka de toi se cupi za nai malkoto postoqnno mi kre6ti i mi vika ti si tupa bavna i t.n. koeto predi vreme nikoga ne se e slu4valo... s tova si povedenie mn me otblaskva i mislq 4e ve4e ne me obi4a i moite 4uvstva ve4e sa6to sa minimalni.. mislq 4e ve4e nqma smisal da sme zaedno kato nqmame daje kvo da si kajem sega se durji uj dobre no utre pak 6te se skarame zaslujava li si da sam s nego ili da mu teglq edna maina dokato mue vremeto .. 6toto ina4e 6te mi se ka4i na glavata i 6e mu stana kat kukla na konci

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Az na twoe mqsto bix si dala malko pochiwka.. Taka de.. pone nqkolko dena ne se wijdaite. Togawa shte osyznaesh kakwo chywstwash. Pone pri men pomaga.
    Sasho1988

Варна..

probvali sme go tva s po4ivkata no ni6to ne pomaga.. postoqnno se cupi za gluposti i posle me izkarva mene vinovna za vsi4ko i posle az ne sam go obi4ala i t.n... mn 4esto se baziak s mene "kusame" i posle az go kazah samo da vidq kolko me obi4a6.. pisnaha mi tez gluposti..

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Togawa se zamisli.. Zaslyjawa li si da si s takyw chowek?
    Sasho1988

Варна..

mersi nqkoe drugo mnenie

Мисля, е темата не е за тук, но все едно.
    Значи опитай се да поговориш с твоя приятел, ако не се получи значи просто не сте един за друг. Мъже много и жени много, така че спокойно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на mynichka
    щом те ядосва ..и те обижда ..заеби го :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Разкарай го тоя тутманик.
    Абсолютно!!!!

Град
    Shumen
    1 syvet....Razkarai go toq shtom ti se kachva tolkova na glavata.Sam si e vnoven.Lichno tova e moq syvet ...Nikoi nqma pravo da se gavri i obijda choveshkoto ti dostoinstvo puk kamo li polovinkata ti.Nishto chudno i da ti posegne kato go gledam kakyv e idiot (s izvinenie).Po-dobre bqgai i ne se vryshtai....Uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

За това, че постоянно ти си виновна - нормално е, с доста момичета съм говорила, при тях също е така, това не е причина да го зарежеш.
    Но да те обижда по този начин и ти да го търпиш - не си заслужава!
    Най - добрият вариант е да говориш с него, да разбереш той какво мисли и какво иска и да се разберете като зрели хора!
    ИСКРЕНО ТИ ПОЖЕЛАВАМ ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ МЕЖДУ ВАС И ДА СТЕ СИ КАКТО ПРЕДИ! Успех!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Абе ти добре ли си?!Как ще го оставяш да те нарича тъпа,бавна и т.н.?! Я му тегли едни майни и го зарязвай!!!

Малеее на мен ако някое момче ми каже,че съм тъпа хич няма да се замислям ами ще го разкарам на момента!!!Ако ще и 3 години да сме ходили и да го обичам много ... Все пак си имам достойнство и никой не може да ме нарича тъпа,бавна или нещо подобно

П.П.Освен това ти сама казваш,че чувствата ти към него вече са минимални ... Просто не си струва да търпиш униженията на този боклук

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хаха, каква драма ти найстина да не си "тъпа и бавна" щом му позволяваш да ти говори по такъв начин ?!?

hottie
    Guest
    Какъв той да ти говори така? Един разговор се налага и ако не желае да го проведе направо си търси друг...

Поговори с него ако пак не му изнася нещо го заеби .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Фен
    Град
    На покрива!!!
    обижда те, дразни те, не го обичаш.... събирайки фактите, успяваш ли сама да си отговориш...? ако го обичаше щях да т кажа да говорите
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от House^mania...
    probvali sme go tva s po4ivkata no ni6to ne pomaga.. postoqnno se cupi za gluposti i posle me izkarva mene vinovna za vsi4ko i posle az ne sam go obi4ala i t.n... mn 4esto se baziak s mene "kusame" i posle az go kazah samo da vidq kolko me obi4a6.. pisnaha mi tez gluposti..
    Тогава не виждам смисъл да си с този човек.

Град
    На седмото небе ;]
    Виж,не знам за теб,но ако бях на твое място и гаджето ми ме нарече "тъпа" или "бавна" ще му тегля една майна и няма да ме види повече...

Боже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Аз ако бях на твое място изобщо нямаше да го търпя.
    Щях да му кажа два или три пати да не ми вика тъка и ако пак продалжава , щях да го зарежа.
    И да си намеря друг,който да ме цени като личност,а не като измет!!!

:)

mi sladurano tova, koeto az moga da ti dam kato syvet e da si dadete po4ivka .. pyk prez tva vreme 6te moje6 da premisli6 spokoino i po -dobre ne6tata.. pyk i toku vij se poqvilo nqkoe simpati4no sladko mom4ence

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от lady3
    mi sladurano tova, koeto az moga da ti dam kato syvet e da si dadete po4ivka .. pyk prez tva vreme 6te moje6 da premisli6 spokoino i po -dobre ne6tata.. pyk i toku vij se poqvilo nqkoe simpati4no sladko mom4ence
    +1
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си