- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто искам да споделя..
Здравейте , понеже почти всяка тема е за хора разочаровани от любовта , искам да разкажа за моята любов.
Преди близо година и 3 месеца , се случи най-прекрасната вечер в живота ми. Бях на лагер на море и ме поканиха на рожден ден , на едно момиче , което няколко месеца преди това спедели с мен , че ме харесва и т.н. , но аз по някаква причина отказах .. Та във въпросния ден , както си говорехме с нея , леко се понапихме и .. от дума на дума .. целунахме се и си прекарахме чудесно .. една страхотна нощ.. Така след една пиянска вечер аз открих любовта , която винаги съм търсел.. Времето минаваше , а аз се влюбвах все повече и повече . Имали сме страхотни преживявания , естествено имали сме и трудни периоди , но кой не е имал .. В момента съм най-щастливият човек на света , с най-прекрасното момиче , което са виждали очите ми . Пожелавам на всеки да изпита това , което аз изпитвам в момента .. Споделената любов е най-силното чувство .. Обичам те![]()
Това е чудесно.Бъдете много щастливи и влюбени.=D>
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
щастлива история![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
![]()
![]()
Bravo,bravo....Kysmet.
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
му супер .. трябва да има и такива теми да ти дигат настроението .. успех ви желая ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
не очаквах точно тва в тая темамислех си за поредния кахър от разбито сърце и т.н.
много хубаво, че има и щастливи хора![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Нека всичко продължи такаи за напред. Дано успеете да запазите чувството. Успех!
Еваля ! Любов рулз !![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
мерси на всички![]()
! :]Първоначално написано от malko_kalpazan4e
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Яка история.Много се радвам за вас.![]()
![]()
историй като тези те карат да повярваш в любовта... дано всеки от нас я намери един ден![]()
бъдете много много щастливи
in defense of our dreams...
и аз за миг си помислих ,че това е поредната тема за разбито сърце,но съм сгрешила...бъдете мн мн щастливи!!!Обичайте се,тва е най-важното!![]()
Руса кукличка
Пожелавам ви винаги да сте така влюбени...![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Радвам се за вас![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
суперяка историика
![]()