.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

противозачатъчни хапчета

започнах да пия противозачатъчни(ясмин) по предписание на гинеколог пред 3 дена, но не от първия ден на цикъла.Трябва да ми дойде някъде на 16-18 попринцип.Сега се замисилих ще ми дойде ли на обичайната дата, при положение че съм почнала противозачатъчните или чак като свърша опаковката?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще ти дойде до 2-3 дни, след като свършиш опаковката. Правиш 7дневна пауза и без значение дали ти е спряла менструацията или не, почваш следващата опаковка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ще ти дойде до 2-3 дни, след като свършиш опаковката. Правиш 7дневна пауза и без значение дали ти е спряла менструацията или не, почваш следващата опаковка.
    da.prez vremeto dokato o6te pie6 hap4etata ot opakovkata,moje da ima6 leko kurvene,no tova NE e menstruaciqta ti i ne trqbva da gi spira6.cikula 6te ti doide kakto kaza kalpazanka do 2-3 dni sled kato svur6i6 opakovkata.tova e i mnogo udobno,za6toto sled kato ti se regulira menstruaciqta sprqmo hap4etata prez purvite mesec-dva,sled tova ti idva v edin i su6ti den ot sedmicata i vinagi moje6 da si podgotvena

sled tova ti idva v edin i su6ti den ot sedmicata i vinagi moje6 da si podgotvena Smile
    Явно не важи за всички момичета.. При мен се разминават всеки месец. Горе- долу знам кой ден ще е, но не и с такава точност- че точно на този ден ще ми дойде
    Be yOurSelf!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си