Znam,4e e trudno.I az bqh taka,no povqrvai mi-lubov ot razstoqnie nqma.Vsi4ko 6te se rerazvali mejdu vas rano ili kusno,taka 4e prosto priemi tova,4e ve4e ste samo best fr.A i ne e tolkova zle da ste best fr-imam edna priqtelka,koqto su6to be6e v tvoeto polojenie predi godina.Sega postoqnno si govori s nego po telefona i se 6eguvat,no ne si i zabranqvat da se vijdat s dr.iii kato q gledam-na neq i e priqtno takavse pak ne go gubi6,no mu dava6 svoboda :P
|
![]()
доколкото съм чула, тези връзки от разстояние те карат да обикваш човека "до себе си" повече, тъй като знаете, че сте далеч един от другтака желанието да се видите, да се прегърнете се засилва
това е моето мнение де
![]()
Ако ще се виждате често (поне 1-2 пъти в месеца) имате шанс,но иначе според мен ще се развалят работите...Не знам,но е адски трудно да поддържаш такава връзкаАко си близо до Варна можеш да му ходиш на гости и т.н.. И все пак, съжалявам,че го казвам, но връзка от растояние за мен няма бъдеще
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ем няма да има проблем.иначе и ние толкова 1-2 пъти ще се виждаме.
по-добре ,от колкото нищо.
Е, радвай се, че поне са 20 дена... не са 10 месеца като при някой други...![]()
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от aKsI
+1 била съм в такъв периоди направо изгаряш и да го видиш и целунеш ... ,ама после като си дойдее ...
![]()
Само като се эамисла,че ще го видя чак след една година.
А само като се эамисля,че е въэможно дори и след една да не го видя.
Олеле.
Ама това е.
[size=7][b][u]fosse cos
Сигурна съм че ако държите много един на друг разстоянието не е проблемПък и ти самата казваш че ще го видиш чак след 20 дена.. e според мен 20 дена са нищо като се има в предвид че някои двойки се виждат по 1-2 пъти годишно..
Но щом сте преминали през доста изпитания заедно значи се обичате много и не ми остава нищо друго освен да ви пожелая успехи занапред
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Щом се обичате и си вярвате няма да имате проблемиДори от разстоянието чувствата ви ще се засилят още повече, поне при мен беше така...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
а само да те попитам на колко сте години двамката...ако сте над 20 мисли че ще се справите :P :P
Time to say goodbye
Paesi che non ho mai...
Съжалявам, че това ще е краят ви, нищо де, ти си сгодна жена, ще се справиш. Успех.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ако хората се обичат разстоянието не е пречка
![]()
Разбирам те ,моят приятел цяло лято ,ама наистина цялото лято не беше при мен и аз си мислих ,че все някой от нас или ще изстине или ще направи някоя глупост ,но не ,чакахме се . . а сега!?На учлище ,той на работа също всеки ден след училище ,и сега ми каза ,че моЖе Би в понеделник или вторник само може да ме вижда ,другите дни ,не .И на мен ми е много трудно.Пък и ние живеем в различни градове и всеки път като идва идва с автобус за 1 час до тук . . а бе и мойта е трудна ,но важното е да се обичате и нищо не се променя![]()