- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов без секс или секс без любов
Сексът не е най-важното, но е много важно, за да могат да се чувстват двамата партньори удовлетворени изцяло от връзката си. Колкото и тъпо да звучи, всеки си има нужди. Естествено, по-скоро бих предпочела да се лиша от секс и да съм с човек, когото обичам и който ме обича, отколкото да преспя с някого ей така.
Извинявай, че съм груба, но ти май доста прекали с наглостта и изкуственото самочувствие: кой ти каза, келешче недое*ано, че в България няма хора, които да правят секс с любов? Сега само очаквам да ми кажеш, че ти си на 11, а гаджето ти - на 15, и всичко си идва на мястото.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
то едното без другото не може![]()
иначе предпочитам любов без секс![]()
Illusion never changed into something real..
lubov bez sex,iskam v momenta ne6o seriozno,a ne samo edna ve4er![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+ 1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
sex is overrated...
любов без секс ..но в момента съм си с ЛЮБОВ И СЕКС![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Милички... НЯМА любов без секс.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
и двете ... може би .. любовта без секс .. ме тегли повече .. според зависи ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
браво,бравооПървоначално написано от nekaf
любов без секс, казвам аз
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
+1Първоначално написано от Wrathchild
В добавка, а където има уж само секс рано или късно поне у единия партниор се зараждат чувства.
Хммм интересно. Вие момчета които твърдите че предпочитате любов без секс що не вземете да си клъцнете пишките, така и така няма да ви трябват ?![]()
![]()
Хихихих, за малко да си наводня монитора с кафе като прочетох поста на авторкатаХубаво е човек да го развеселят
![]()
Любов без секс няма или има, но и двамата са малки за секс.![]()
Хора, които вече са правили секс трудно биха имали връзка без него.![]()
Друго е вече, ако секса не струва.![]()
Сексът..първо е в главата,така че...![]()
Според мен не е задължително да си влюбен до полуда в някой,за да е добър секса.....Важното е да си егоист...и да ти доставят удоволствие
СЕКС!!!(без любов)
Любов без секс!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.